KirilGeorgiev написа:Автора на темата да обърне сериозно внимание и на Шкода Октавия Малко по евтина от Пасат но бих казал че не е по зле като качество а комбито какъв багажник има
Нещо ми е много дървена отвътре. Даже и по-хубавите изпълнения. Предпочитам да дам 2-3к още за Пасат или Авенсис.
Само че, като гледам масово хората са пропищяли от този мотор (на Пасата). Жалко. И все пак за малко да хвана бика за рогата. Ако не бяхте вие.
hooligan_sk написа:Ето така ми се струва маааалко по-реално. Гледаме обявите за Авенсис 2007г с дизелов двигател и пробег до 150 000км. Съвсем малко бтв. 2.0 моторизацията струва около 16-17 000лв, 2,2 са около 19-20 000лв. Всичките с добро изпълнение.
Гледаме Пасат 2.0 ТДИ от 2007г също с пробег до 150 000км. Изключваме няколкото англичанки по 14К. Всичко е над 17 000лв. и с пробег над 100К. Докато при авенсиса голяма част са под този пробег.
Това е за цената, доста относително като цяло... А кой е по-добрият автомобил... мисля че спор няма. Тези 2 модела са сравнявани и сравнявани от десетки специализирани издания из цяла Европа и никой никъде не е давал предимство на Авенсис
Така е, пасатите са като че ли по-устойчиви на обезценяването. Разликата обаче е малка на фона на цената. Тойотата е доста по-грозничка отвън съшо. Добре де, ако намеря Б6 с 1,9 105кс? Това е от най-здравите двигатели на VW. Може да са му малко кончетата за това купе в предвид, че е кола 2ра употреба и може да не са всичките