От гледна точка на фасон и иглезотийки със сигурност има много по-добри предложения, въпрос на приоритети и свободни пари за харчене

Ако аз тръгна да купувам 10 годишен дизел,не бих търсил нищо друго.
Pagemakerboy написа:alpinab написа:За 10к аз бих взел от последните пасат Б6 2010та, който вътре има насложени прибори от следващия модел.
За 10к ще се намери B6 2010 с насложени прибори от B7, само в състояние за морга.
ALESYZ написа:Бричката(Филип) да го назначат към форумите и да взема дейно участие в такива теми, когато хора с някакви пари в джоба, превръщат покупката на една купчина ламарини и пластмаса, в събитие от съдбовен мащаби и се почва една говорилня, спорове и накрая обикновено, нищо. Помните ли един, беше пуснал тема, за кола, която мислел да купува след година? Смешки. Пак ще кажа, отвъд цялата прагматичност и целесъобразност, колата трябва да ти харесва. Независимо дали ще в Fiat Multipla или нещо дизайнерско на Пининфарина.
ivan1212 написа:Благодаря за подробното описание на двигателите - ще знам какво да гледам. В интерес на истината, в мобилето има най-вече дизели 1.6 и 3.0, не знам защо. Поддръжката на големия двигател (2.2 или 3.0) значително по-скъпа ли е от тази на малкия? При смяната на масло е ясно че ще има малка разлика, както и в горивото :)
Също имаш ли някаква информация за автоматиците им? Точно за техните не съм чувал нищо, а 3-литровите двигатели са все с автомат, което за мен е предимство.
Върни се в “Избор и покупка на автомобил”
Потребители, разглеждащи този форум: mrrtn и 52 госта