Привет на всички. Искам да споделя мение относно фолксваген Бора 2.0 115 к.с. От над 10 години карам опел астра Г 2.0 дизел и съм много доволен, тва животно няма чупене, едно време като си го купувах всички казваха ти луд ли си тва са най скапаните двигатели, горят масло и кви ли не глупости

..да ама не, до ден днешен си върви, всичко е наред и е един много сериозен здрав автомобил за мен изключително дуракоустойчивост и с предница правена сякаш от немски каски..но за Бората..така се случи че имаме служебна такава ии от 5 години някъде я покарвам. С течение на времето просто този автомобил успя да ме спечели и така се случваше че слизайки от Бората се качвах на опела и някак си усещах сериозните недостатъци на личния ми автомобил. С всяко качване на Бората все повече ми харесваше, на дългите разстояния направо беше удоволствие да я шофирам, на късите още повече, развърта бързо, създава усещане за пъргавост, стегнатост, изчистени линий..ии така се стигна до момента в който толкова много я харесах че взех че си купих такава и за сега не съжалявам, на всички казвам че ще се моля да издържи колкото опела..служебната е 2003 2.0 115 коня, и такава си взех, да вметна само че в момента километража на служебната е на 420 000 километра а по нищо не личи , върви си доста прилично, от обслужващия сервиз знам че само съединителя е сменян веднъж и по окачване дребни неща и една лагер главина, но всичко е супер евтино..няма демпфери, няма скъпи (чупещи се) дюзи, няма турбо..няма нищо разбирате ли, съединителя и е 230 лева, а имаме и кади 105 коня дизел неговия е 1800 лева...пак ще напиша километрите 420 000 хиляди, мотора и с парцал не е пипан , кара се на принципа на таксито - не изстива, не се жали, всеки божи ден...като знам на какво е подложена тази Бора ии какво е усещането да се кара точно този двигател чесно не бих си помислил за друга кола..имаме и още една служебна пасат 1.8 Т дори има и чип..така се е случвало че слизайки от пасата веднага трябва да тръгна с Бората на някъде..еми честно усещането с Бората е друго..стегнато върви, пъргава е, компактна е вътре, по лесно и комфортно се управлява..буквално успя да ме спечели, пасата е голяма копаня, люлее, тежък е, груб е, скоростната му кутие е кофти някак си, лоста е гаден...ии никой не споделя нещо за точно тази модификация на Бора 2.0 - според мен най хубавото нещо при качването в тази кола - скоростната кутия, хората които карат този автомобил ще ме разберат, в един руски форум я сравняват с добре смазана манлихер пушка, скоростите влизат супер леко, плътно, мазно..създават усещане за съвършен механизъм с германска педантичност, и точно тази кутия приляга идеално на този двулитров мотор с не толкова много конски сили..така че от мен един голям + за тази незнам защо недооценена кола.