Почнах вече яко да се разколебавам и за тази кола

.....Германец кат' каже : колата е мн.запазена , и тя наистина е такава , но тука : всички са "перфектни" , от "сервизи" на Ауди и алата -балата. При последния оглед на кола преди 5-6 дни в Габрово ,питам го кат' човек по тела: колата ръжда има ли ? Отговор : бе ти по Ауди ръжда виждал ли си ?!

Хвали я, супер е, със сервизна кн. и т.н. ... викам си айде - да видим колата.Отивам ..малии един ку...к

.Вратата му ще "падне", ръжда по ръбовете отдолу на вратите, ама много, ръжда по шасито , луфт отвсякъде , "отлепена" тапицерия, салон - айде няма да кажа, пребоядисвана ,блъскана , абе кола на поне 400 к.км . Да "погледнем" сервизната книжка - гледам : водена до края на 99 г, пък колата е уж 2000

- явно си имат там една която я "местят" от кола на кола. Ето ви линк към нея
http://nfs.mobile.bg/pcgi/mobile.cgi?to ... ink=10f880 Досега нито една кола не съм си купувал оттук от Бг , ходил съм на огледи и все съм се отчайвал .Колкото съм имал - все са отвън . Май и това куатро дет' си го търся , и то ще е отвън

Вчера един френд си купил (без да ме вика за оглед и помощ- просто не се е сетил за мен) Пасат Б5 4х4 от Варна . Казах му ,че се е прее.карал със колата , че и 600 лв са му взели в + за смяна на ремъци и масло - погледнах ремъците - те стари едвам се четат надписите , абе ...