.Просто.... не'ам думи да опиша как се разнасям из цяло БГ в търсене на подходяща и читава кола . Чак вече ми омръзна Молба към колеги за оглед на кола в София .
- samo_pechka
- Автомобил: YAMAHA Drag star 1100+XJ 900 58L
- Двигател: V-twin 2002 + R4 1989
Молба към колеги за оглед на кола в София .
Здравейте колеги . Търся си А4 куатро за всеки ден . Пообиколих доста и се нагледах на "перфектни " коли ,на "малко" км с "чудесни" снимки и състояние ... а реалността е
.Просто.... не'ам думи да опиша как се разнасям из цяло БГ в търсене на подходяща и читава кола . Чак вече ми омръзна
Сега по темата : в мобайла има следната обява : http://nfs.mobile.bg/pcgi/mobile.cgi?to ... ink=7v7ls3 . Моля колеги в близост ,да погледнат колата на "живо" как е и да ми споделят ( може и на лично), дали си заслужава да измина малко над 700 км (отиване и връщане) за оглед. Благодаря предварително.
.Просто.... не'ам думи да опиша как се разнасям из цяло БГ в търсене на подходяща и читава кола . Чак вече ми омръзна - Dead man
- Предупреждение за вечен БАН
- Автомобил: Hyundai Sonata 2007
- Двигател: 2.0 16V 145HP
- Контакти:
Re: Молба към колеги за оглед на кола в София .
Мога да ти свърша работа...
Пиши ми на лично да се разберем кое как...
Пиши ми на лично да се разберем кое как...

- Muncho
- Автомобил:
- Двигател:
Ако е на горубляне нямаш проблем да мина да я видя/щракна.
Само от сега ти казвам да не се връзваш на "сервизната книжка" дето са сложили в обявата
Само от сега ти казвам да не се връзваш на "сервизната книжка" дето са сложили в обявата

- Soze13
- Автомобил: Passat B5
- Двигател: APR
Според мен тези пари са много, дори да е в добро състояние.
- dlug
- Автомобил: Passat B5.5 2003 1.9 TDI
- Двигател: AVB
Аз само като видя обява с големи букви да хвали колко е добра колата вече имам едно на ум. Да не говорим че ксенона не е фабричен. Само като гледам снимките съм убеден, че няма да ми хареса (особено за тази цена)
- Special mk3
- Автомобил: Vw Golf Mk3
- Двигател: TDI
- Контакти:
хубаво и евтино няма колеги !
- KadROo
- Автомобил: VW Vento
- Двигател: 1Z 1997
Италиански кенеф със сервизни документи ??? 

- Aprilia
- Автомобил:
- Двигател:
KadROo написа:Италиански кенеф със сервизни документи ???
Шофьорската седалка е шита, пък и италианските снимки няма снимано вътре в купето, което означава че вътре е имала забележки. Като гледам е купена от автосалон в Италия (ако италианските снимки са на същата кола де) и като гледам е била наредена на първа линия което означава че сигурно не е била в трагично състояние. Може да се погледне според мен
- stefan4o
- Автомобил: VW Jetta
- Двигател: PN 1990+KR 1987
- Контакти:
Jetta Sport написа:хубаво и евтино няма колеги !
Така е. Пусналият обявата е подчертал изрично, че това е кола за ценители, затова е такава цената явно

- Soze13
Как пък на тия мърльовци се интериора не им е на фокус
Заради такива обяви преди два месеца обиколих 20 автокъщи и нито една кола не отговаряше на състоянието от снимките!
Колкото и да го е пазил жабара, 7600 за 12 годишно Б5 са с 3000 повече от реалната цена. Колега, на твое място бих загубил още време и нерви и бих взел нещо за толкова колкото струват тези коли вече и за разликата ще го докарам по мой вкус. Поне ще съм сигурен, че е оправено.
Заради такива обяви преди два месеца обиколих 20 автокъщи и нито една кола не отговаряше на състоянието от снимките! - radi_nrj
- Автомобил: Audi A6 C4 Quattro Golf 4 TDI
- Двигател: AEL ALH
Soze13 написа:Как пък на тия мърльовци се интериора не им е на фокус![]()
Защото снимат с телефон или в най-добрия случай с евтина сапуниерка и вътре им иде тъмно.
- samo_pechka
Почнах вече яко да се разколебавам и за тази кола
.....Германец кат' каже : колата е мн.запазена , и тя наистина е такава , но тука : всички са "перфектни" , от "сервизи" на Ауди и алата -балата. При последния оглед на кола преди 5-6 дни в Габрово ,питам го кат' човек по тела: колата ръжда има ли ? Отговор : бе ти по Ауди ръжда виждал ли си ?!
Хвали я, супер е, със сервизна кн. и т.н. ... викам си айде - да видим колата.Отивам ..малии един ку...к
.Вратата му ще "падне", ръжда по ръбовете отдолу на вратите, ама много, ръжда по шасито , луфт отвсякъде , "отлепена" тапицерия, салон - айде няма да кажа, пребоядисвана ,блъскана , абе кола на поне 400 к.км . Да "погледнем" сервизната книжка - гледам : водена до края на 99 г, пък колата е уж 2000
- явно си имат там една която я "местят" от кола на кола. Ето ви линк към нея http://nfs.mobile.bg/pcgi/mobile.cgi?to ... ink=10f880 Досега нито една кола не съм си купувал оттук от Бг , ходил съм на огледи и все съм се отчайвал .Колкото съм имал - все са отвън . Май и това куатро дет' си го търся , и то ще е отвън
Вчера един френд си купил (без да ме вика за оглед и помощ- просто не се е сетил за мен) Пасат Б5 4х4 от Варна . Казах му ,че се е прее.карал със колата , че и 600 лв са му взели в + за смяна на ремъци и масло - погледнах ремъците - те стари едвам се четат надписите , абе ...
Хвали я, супер е, със сервизна кн. и т.н. ... викам си айде - да видим колата.Отивам ..малии един ку...к
.Вратата му ще "падне", ръжда по ръбовете отдолу на вратите, ама много, ръжда по шасито , луфт отвсякъде , "отлепена" тапицерия, салон - айде няма да кажа, пребоядисвана ,блъскана , абе кола на поне 400 к.км . Да "погледнем" сервизната книжка - гледам : водена до края на 99 г, пък колата е уж 2000
- явно си имат там една която я "местят" от кола на кола. Ето ви линк към нея http://nfs.mobile.bg/pcgi/mobile.cgi?to ... ink=10f880 Досега нито една кола не съм си купувал оттук от Бг , ходил съм на огледи и все съм се отчайвал .Колкото съм имал - все са отвън . Май и това куатро дет' си го търся , и то ще е отвън - Soze13
Съвсем скоро минах по твоя път колега, дори търсех същите неща като тебе. Да не те отчайвам, но обиколих много автокъщи, като вариант за нещо извън България нямах, поради липса на време. Поне при мен се случи съвсем случайно и беше буквално "любов от пръв поглед" въпреки нещата, които изкочиха в последствие за правене. За това съвета ми е, ако си приготвил около 8к за кола, си намери нещо в прилично сътояние на добра цена и останалите ги похарчи да го стегнеш. Кефа да си докарал колата в добро състояние и да си сигурен, че е така, не може да се замести с това да изсипеш една кофа пари за нещо излъскано и парфюмирано за продан и да разчиташ, че не са те метнали.
- samo_pechka
Soze13 написа:.. Кефа да си докарал колата в добро състояние и да си сигурен, че е така, не може да се замести с това да изсипеш една кофа пари за нещо излъскано и парфюмирано за продан и да разчиташ, че не са те метнали.

- samo_pechka
Такаа... оказа се ,че няма да е колата, която ще е моя
Благодаря мн. на колегите, които се отзоваха и специални благодарности към колегата Dead man
Предлагам темата за 
Благодаря мн. на колегите, които се отзоваха и специални благодарности към колегата Dead man
Предлагам темата за 
Върни се в “Избор и покупка на автомобил”