Здравейте! Нов съм във форума.
След няколко годишно умуване и търсене по автокъщите попаднах на два "читави" автомобила (поне така ми изглеждат), които ми допаднаха.
Единият е Opel Astra Bertone 2.0i (turbo) бензин - 2000 година с оптичен тунинг (120 000км)
Другият е Hyundai Coupe 1.6i FX бензин - 2002 година отново (135 000) с тунинг, но само на изпускателната система. Вместо един ауспух е с два (наподобяват на тези http://www.youtube.com/watch?v=29x9YqXZMYo)
Моля за препоръки и съвет, кой от двата автомобила е по-добър. Не търся съвети от типа вземи Астрата защото е около 200 коня и има турбо
Hyundai Coupe срещу Opel Astra Coupe
- batko_miro
- Автомобил: VW Golf
- Двигател: CHGA 2010
Re: Hyundai Coupe срещу Opel Astra Coupe
Дай някакви конкретни обяви. На мен винаги ми е харесвало купето на G-класата, но като цяло общото мнение е да вземеш по-читавия автомобил. И двата автомобила са със сравнително здрава ходова част, впечатления за мотора на астрата не мога да ти кажа, но на хюндая е куче. Прехвърляйки се в интериора, хюндая е дърворезба(дялкан с теслата), докато за опелчето не може да се каже същото, доста по-приятни и удобни уреди.
- Dead man
- Предупреждение за вечен БАН
- Автомобил: Hyundai Sonata 2007
- Двигател: 2.0 16V 145HP
- Контакти:
Re: Hyundai Coupe срещу Opel Astra Coupe
Колега,да сравняваш турбо кола с атмосферен двигател е несериозно....
Дай конкретни обяви.
И на двете коли ходовата част е достатъчно здрава за нашите пътища и прилично евтина за смяна.
И двете коли лесно се газифицират.
ПС: Само да ти кажа,че някои от моделите на Хюндай са с по два аспуха отзад заводско.

Дай конкретни обяви.
И на двете коли ходовата част е достатъчно здрава за нашите пътища и прилично евтина за смяна.
И двете коли лесно се газифицират.
ПС: Само да ти кажа,че някои от моделите на Хюндай са с по два аспуха отзад заводско.

Върни се в “Избор и покупка на автомобил”