Hyundai Coupe срещу Opel Astra Coupe

Volkswagen или Audi, Golf или Passat, Bentley или Bugatti - това е мястото да питате, да споделите и да разберете
Ubercharger
Автомобил:
Двигател:

Hyundai Coupe срещу Opel Astra Coupe

Мнениеот Ubercharger » Сря 20 мар 2013 23:25

Здравейте! Нов съм във форума.
След няколко годишно умуване и търсене по автокъщите попаднах на два "читави" автомобила (поне така ми изглеждат), които ми допаднаха.
Единият е Opel Astra Bertone 2.0i (turbo) бензин - 2000 година с оптичен тунинг (120 000км)
Другият е Hyundai Coupe 1.6i FX бензин - 2002 година отново (135 000) с тунинг, но само на изпускателната система. Вместо един ауспух е с два (наподобяват на тези http://www.youtube.com/watch?v=29x9YqXZMYo)

Моля за препоръки и съвет, кой от двата автомобила е по-добър. Не търся съвети от типа вземи Астрата защото е около 200 коня и има турбо

Потребителски аватар
batko_miro
Автомобил: VW Golf
Двигател: CHGA 2010

Re: Hyundai Coupe срещу Opel Astra Coupe

Мнениеот batko_miro » Чет 21 мар 2013 0:02

Дай някакви конкретни обяви. На мен винаги ми е харесвало купето на G-класата, но като цяло общото мнение е да вземеш по-читавия автомобил. И двата автомобила са със сравнително здрава ходова част, впечатления за мотора на астрата не мога да ти кажа, но на хюндая е куче. Прехвърляйки се в интериора, хюндая е дърворезба(дялкан с теслата), докато за опелчето не може да се каже същото, доста по-приятни и удобни уреди.

Потребителски аватар
Dead man
Предупреждение за вечен БАН
Автомобил: Hyundai Sonata 2007
Двигател: 2.0 16V 145HP
Контакти:

Re: Hyundai Coupe срещу Opel Astra Coupe

Мнениеот Dead man » Чет 21 мар 2013 7:19

Колега,да сравняваш турбо кола с атмосферен двигател е несериозно.... :cry

Дай конкретни обяви.

И на двете коли ходовата част е достатъчно здрава за нашите пътища и прилично евтина за смяна.

И двете коли лесно се газифицират.

ПС: Само да ти кажа,че някои от моделите на Хюндай са с по два аспуха отзад заводско. icon_idea

Върни се в “Избор и покупка на автомобил”