Аларма, дали може да се смени дистанционното
- Vladko
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Re: Аларма, дали може да се смени дистанционното
Има спец. устройства за измерване на честота.
- GRUEL
- Автомобил: 1995 Golf III GT
- Двигател: AEK
Е чак пък да се мери. Те са си някакви стандартни, само дето има няколко стандарта, а в книжката на алармата нищо не пише. Питах едни алармаджии, ама нещо се направиха на луди - "Докарай колата, ний ша я упраим. Ко та интирсуа на колко мандахерца е." и аз си се обърнах и си заминах.
-
- Автомобил:
- Двигател:
Аларма EAGLEMASTER в Илиенци струва до 40 лв,с 2 дистанционни,точно със същите букси е,..махаш/слагаш..и имаш 2 дистанционни.Дизайна на маймунката може да е различен,но има със същите 4 бутона,дори може и по дизайн да се намери,но това е Марката
.Иначе съм слагал и си лови прилично ,антената е усукана около жилото за капака...
От посочения "тример" може да се опиташ да увеличиш чувствителността,върти се по малко с "диамагнитна"(пластмасова) отвертка-малко ляво,малко дясно и проби

От посочения "тример" може да се опиташ да увеличиш чувствителността,върти се по малко с "диамагнитна"(пластмасова) отвертка-малко ляво,малко дясно и проби
- policevidin
- Автомобил: VW Golf 3 Modificated
- Двигател: 1.9TDI 1z+ 1996
Колега тоя тример да не е за Честотите и да осер**е нещята. 

-
- Автомобил:
- Двигател:
Да,оттам се настройва "резонансната" честота на приемния контур,нищо няма да "осереш",винаги може да се върнеш в изходно положение,особено ако бележиш с фулмастер изходното положение.По принцип и в дистанционното би трябвало да има,но с оглед на малкия габарит може и да няма,пък и не е нужно и двете звена да се настройват
Врътваш малко и тестваш "далекобойност",малко е смешна процедурата гледано отстрани,но сигурно има полянки наоколо...
Врътваш малко и тестваш "далекобойност",малко е смешна процедурата гледано отстрани,но сигурно има полянки наоколо...
- policevidin
- Автомобил: VW Golf 3 Modificated
- Двигател: 1.9TDI 1z+ 1996
Колеги може ли някой да ми помогне с такова дистанционно или алтернатива някаква без значение формата това е за другата ми аларма за ладичката баща ми го потроши днеска. мерси пред.... Цена?

policevidin написа:Колеги може ли някой да ми помогне с такова дистанционно или алтернатива някаква без значение формата това е за другата ми аларма за ладичката баща ми го потроши днеска. мерси пред.... Цена?
...
Това не е ли SUN с фиксиран код?
нова аларма SUN-I нова е около 30лв... дистанционно едва ли някой ще се навие да ти прави.
- martin_ganev
- Автомобил:
- Двигател:
новата аларма е около 40лв и с 2 дистанциони 

- ivanbl
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
АСС = контакт... т.е. завърташ ключа на контакт
-
- Автомобил:
- Двигател:
Здравейте,имам същата аларма и имам проблем с нея.Всъщност не може да се нарече алрма,защото се ползва само като модул на централно,няма сирена няма шок датчик само един модул на алармата свързана към централното и дистанционно.Колата е Голф 3 2 врати без вакумна помпа на центалното(търсих такава в багажника-няма,казаха ми че бил с ел машинки)Проблема е че колата се самозаключва след около 30 сек. без значение дали е запалена или не,и без значение дали са отворени вратите.След като се заключи се чува и едно реле,казаха ми че това били мигачите,ама и те не са свързани с модула на алармата.Дистанционото е с 2 бутона.
Имате ли идей как се настройва тази аларма?
Имате ли идей как се настройва тази аларма?
-
- Автомобил:
- Двигател:
Здравейте,колеги!
Някой може ли да ми каже как се програмира на ново дистанционното на тази аларма, тъй като отказа да действа и смятам, че е загубило настройките си. Четох в нета, но не намерих точно за моят модел, а другите са с повече бутони.
Опитах да дам колата на контакт, да сложа бушона на алармата, да натисна и задържа единственото бутонче, което има на платката на алармата, но нищо не става.
Някой ако има идеа как се програмира ще съм благодарен ако сподели!
Снимка на конкретната аларма: http://oi62.tinypic.com/21np92s.jpg
http://oi57.tinypic.com/1zxlww.jpg
Някой може ли да ми каже как се програмира на ново дистанционното на тази аларма, тъй като отказа да действа и смятам, че е загубило настройките си. Четох в нета, но не намерих точно за моят модел, а другите са с повече бутони.
Опитах да дам колата на контакт, да сложа бушона на алармата, да натисна и задържа единственото бутонче, което има на платката на алармата, но нищо не става.
Някой ако има идеа как се програмира ще съм благодарен ако сподели!
Снимка на конкретната аларма: http://oi62.tinypic.com/21np92s.jpg
http://oi57.tinypic.com/1zxlww.jpg
Eaglemaster cl-1600 бучаване дистанционно
L&R написа:Поставяш Acc на включено. Натискаш и задържаш бутона(S2), който е на платката. След това натискаш over-ride ключа.Сирената пипва 1 път. Пускаш S2, натискаш които и да е бутон на дистанционното. След 10 секунди алармата излиза от learning mode.
Eaglemaster cl-1600 ти е алармата.
Един приятел имаше този проблем с такава аларма и благодарение на тази тема , си реших проблема ! Благодаря

Върни се в “Автоелектроника и автодиагностика”