Phenomenon написа:...
Ами не искам да се заяждам,но при положение,че не разпознаваш дори дали имаш грешки...по-добре отиди при специалист!Иии за да съм полезен,остави на лично мейл да ти пратя няколко интересни четива!Помагат много!

Phenomenon написа:...
silenn написа:Имам следния проблем . колата ми голф 4 мк4 - 1j - не разпознава ключа (централното не реагира). Понеже нямам пълната активация на ваг кома и не мога да си запаметя обучаването на моя ключ. Ако някой колега може да ми ослужи с 10 мин време ако има пълната версия на ваг ком - ще почерпя по бира за 10 ната минути .
minimalizum написа:nikolay_nachev написа:VCDS-Lite Version: Release 1.2
Saturday, 12 July 2014, 01:23:44:0
Control Module Part Number: 1J0 920 806 G
Component and/or Version: KOMBI+WEGFAHRS. RB4 V19
Software Coding: 01114
Work Shop Code: WSC 00000
VCID: 2B2984AFCA1D
Additional Info: WVWZZZ1JZ3W109610 VWZ6Z0B0117341
3 Faults Found:
01321 - Control Module for Airbags (J234)
49-00 - No Communications
00562 - Sensor for Oil Level/Temperature (G266)
30-00 - Open or Short to Plus
01177 - Engine Control Unit
64-10 - Not Currently Testable - Intermittent
Някой ако може да ги разчете ще съм му благодарен
След като ги изтриеш пак ли се появяват ,че може да са стари грешки и да не те вълнуват :)
jordancho написа:Здравейте колеги, някой знае ли дали мога да си прекодирам комфорт-модула така, че стъклата да ми работят винаги, а не само на контакт ?
Колата е VW Bora 1999 г.
Aз съм К2 написа:Здравейте колеги, нужна ми е малко помощ с тази велика програма. Взех колата миналата есен и ми казват, че било добре да й отворя/изчистя грешките, а нещо не се оправям с програмата, кабел имам, включвам, свети червената лампичка отгоре, ама нещо не е като хората не се намират колата и лаптопа и това си е, а пък мога само на вилата да го включа, че е кофти батерия, а не върви да пусна кабел от блока до колата. Молбата ми е, ако може с някой компетентен колега да си уговорим среща и да ми покаже как се работи с това чудо, та да мога за напред да се оправям сам.
Върни се в “Автоелектроника и автодиагностика”
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 29 госта