Значи отивам на about и там има някакъв код, аз го слагам в генерировачката и тя ми генерира всеки път един и същи код. Този код не ми го приема

Някой ако ми прати един код работещ на ЛС ще съм благодарен

dandan написа:Въпрос: Като включа кабела в колата оранжевата лампа дето показва за грешки трябва ли да мига? Защото при мен мига 4или5 пъти после по-голяма пауза веднъж и после пак 4-5.
Kalin72 написа:dandan написа:Въпрос: Като включа кабела в колата оранжевата лампа дето показва за грешки трябва ли да мига? Защото при мен мига 4или5 пъти после по-голяма пауза веднъж и после пак 4-5.
Поне при мен не мига...грешки някакви дава ли?
DimoNN написа:http://www.r32oc.com/16832-post17.html
тук е описано как можете да си включите/изключите някои фабрични опцийки (мигане н мигачите при отключване/заключване, бипкане на клаксона пак при откл./закл., автоматично заключване/отключване на колата). Общо взето се променя поленцето New value (1-включване на съответната опция (оn), 0- изключване (оff)), след което давате Test и Save... успехда отбележа, че като дадете тест, не очаквайте новата функция да се тества... просто виждате промяната от on->off и обратно, след което се появява бутон Save...
dymbo написа:Някои знае ли на колко ml.h работи наи добре двигателя , AHU 90к. заводско си беше на 3-3.2мл. промених го на 4.2мл. разлика има , ако го увелича още дали ще има някакви странични проблеми??
gomez написа:За какви милилитри говориш ?!?
Върни се в “Автоелектроника и автодиагностика”
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 25 госта