VAG-COM
-
- Автомобил: OCT1
- Двигател: AHF
Re: VAG-COM
има ли още кодове на български
от къде са тези?
от къде са тези?
- vwpolo99
- Автомобил:
- Двигател:
minimalizum написа:има ли още кодове на български
от къде са тези?
Има колега, намери ме на скайп да ти пратя файловете! min4o_ersa
- nasttii
- Автомобил:
- Двигател:
vwpolo99 написа:minimalizum написа:има ли още кодове на български
от къде са тези?
Има колега, намери ме на скайп да ти пратя файловете! min4o_ersa
Що не ги ъплоуднеш някаде за да имат и други хора достъп до тях
- alexkoleff
- Автомобил:
- Двигател:
Здравейте колеги, извинявам се предварително ако въпросът ми е "не на място", но имам проблем с VAG-COM-a. Колата ми е VW BORA (1J) 2000г. 1.6SR. Купих си кабел на който пише VGA K+ CAN Commander Full 1.4, после си инсталирах VCDS-Lite и VCDS-Release 11.11 като и на двете неможе да ми засече колата. Дава ми че порта е ОК, но неможе да се свърже с колата. Спрях всички антивирусни и firewall-и, но разлика няма. Дадох колата на контакт, но пак няма разлика. По начина по който пиша сигурно Ви става ясно, че съм начинаещ в тази облас. Моля Ви дайде съвет или кажете къде бъркам. Ще съм Ви благодарен много. Пак се извинявам на хората, които съм изнервил с въпроса си. Лек ден.
RESPECT.
RESPECT.
- k_garchev
- Автомобил: VW Golf 4 2.3V5 4motion
- Двигател: AGZ
- Контакти:
Ако не се лъжа кабелът,който си закупил се използва само за табла,имобилайзери,извличане пин-кода на таблото...Може и да греша!!!
- STEYN
- Автомобил: A4 B6
- Двигател: AVF
http://sklad66.com/cms/VAG-K-CAN-COMMANDER-Full-1.4.html
Колега за този VAG K + CAN ми прави впечатление следното : "Интерфейсът няма диагностични функции за автомобили по K шина. За диагностика е препоръчително да се използват специализираните интерфейси за VAG-COM."
Ако това е твоя кабел то просто той не е за целта, за която ти трябва. Така смятам аз, поправете ме ако греша
Колега за този VAG K + CAN ми прави впечатление следното : "Интерфейсът няма диагностични функции за автомобили по K шина. За диагностика е препоръчително да се използват специализираните интерфейси за VAG-COM."
Ако това е твоя кабел то просто той не е за целта, за която ти трябва. Така смятам аз, поправете ме ако греша

- alexkoleff
- Автомобил:
- Двигател:
STEYN, благодяря ти за отговора. Мисля, че това съм го пропуснал и се е оказало решаващо. Сега обаче незнам какъв кабел ми трябва (Bora 1.6SR-74kW. 2000г. модел) за да мога да си гледам грешките. Благодаря още веднъж. Лек ден.
RESPECT.
RESPECT.
- krachmarova1
- Автомобил:
- Двигател:
някой знае ли какво означава тази грешка:
00516 - Closed Throttle (Idle) Position Switch (F60)
Open or Short to B+

Open or Short to B+

-
- Автомобил:
- Двигател:
Привет, колеги!
Купих си кабел - http://sklad66.com/cms/VAG-COM.html за собствена употреба. Нямам проблем при инсталацията и работата с VAG-COM 4.09. Имам представа вече различните графи и полета какво означават. Но това е само едната страна на въпроса. Та въпросът ми е следния: къде да намеря инфо за правилните стойности на тези графи и полета? Иначе казано - да мога да разбера кога някой от измерванията на програмата показва стойности, които предполагат проблем. За ориентир - колата е Golf GTI 3, мотор 2Е.
Купих си кабел - http://sklad66.com/cms/VAG-COM.html за собствена употреба. Нямам проблем при инсталацията и работата с VAG-COM 4.09. Имам представа вече различните графи и полета какво означават. Но това е само едната страна на въпроса. Та въпросът ми е следния: къде да намеря инфо за правилните стойности на тези графи и полета? Иначе казано - да мога да разбера кога някой от измерванията на програмата показва стойности, които предполагат проблем. За ориентир - колата е Golf GTI 3, мотор 2Е.
-
- Автомобил: OCT1
- Двигател: AHF
krachmarova1 написа:някой знае ли какво означава тази грешка:
Open or Short to B+
![]()
![]()
![]()
![]()
има писано в таблицата на кодовете на предната страница

- skyfucker
- Автомобил:
- Двигател:
Колеги някой подкара ли ускорението ? 

- cancro
- Автомобил: VW Golf IV 1.9 TDI
- Двигател: AJM 1999
- Контакти:
Здравейте колеги, от къде мога да си купя USB кабел за програмата VCDS 11.11.3.Свалих я от сайта на Ross-Tech.С Уиндоус 7 съм,kолата е голф 4 '99г.
Последна промяна от cancro на Съб 23 юни 2012 13:34, променено общо 1 път.
- marchq
- Автомобил:
- Двигател:
Здравейте колеги. Искам да попитам на VCDS-Lite в Engine на живите данни Group 16 какво показва и какви трябва да са нормите? Става въпрос за 1.8т прикачам и снимка
- marchq
- Автомобил:
- Двигател:
Колеги как мога да проверя бобините (лулите) дали са ми в ред? Къда да погледна и какви стойности трябва да дават?
Върни се в “Автоелектроника и автодиагностика”