Здравейте! Имам пасат b3/b4 от '93, 75 коня и ме интересува на кой пин от сервизната букса(между волата и радиото) какво излиза и какъв е сигнала. Какво ли не четох, къде ли не търсих, но не открих нищо. Ако някой има информация с радост бих искал да го чуя.
Благодаря предварително!
Сервизна букса на пасат b3/b4
- kris11
- VW експерт
- Автомобил: VW Sharan 7M8
- Двигател: ADY_DBU_LPG LANDIRENZO OMEGAS
- Контакти:
Re: Сервизна букса на пасат b3/b4
потърси пак бяла и черни букси с по 2 пина. Има писнао, пуснати картинки. Като гледам каков описание си дал - най-вероятно нищо , даже и букси няма да имаш
- pe6kata
- VW експерт
- Автомобил: passat corrado
- Двигател: AAA и АBV turbo
Буксите на б3 и б4 са различни. Също и двете коли са различни, б3/б4 е нещо, което само ти си знаеш.
Съдейки по мощността, мога само да предположа, че се касае за б3 1.9 тд. Ако е така и колата няма екстри като абс и климатроник, е напълно възможно да няма и въобще диагностична букса.
Съдейки по мощността, мога само да предположа, че се касае за б3 1.9 тд. Ако е така и колата няма екстри като абс и климатроник, е напълно възможно да няма и въобще диагностична букса.
- Vasseto
- Автомобил: Passat B7 Passat B5_5 Jetta V
- Двигател: CFFB AVF BXE
Ето първата картинка от гооглето.
-
- Автомобил:
- Двигател:
pe6kata написа:Буксите на б3 и б4 са различни. Също и двете коли са различни, б3/б4 е нещо, което само ти си знаеш.
Да, нямам килиматроник, но има абс. Ако правилно знам б3 няма решетка на радиатора, но при мен има. Също така б4 имат борд компютър, който при мен липсва и поради тази причина, макар и грешено се изразих спрямо модела. Предполагам това е един от първите модели на б4 (ще излезе накрая че не знам какво карам, но пък какво да се прави).
- pe6kata
- VW експерт
- Автомобил: passat corrado
- Двигател: AAA и АBV turbo
дали от стария тип при Б3, или от новия, в крайна сметка има само 4 кабела. При б4 буксата е обд стандарт и има 16 пина, но се ползват само 4-те. За стария тип се ползва преходник "кабанки', ни ниакъв не е проблема да се върже новия тип букса.
Та... информационния кабел е само един, к-линия. Другите са постоянен плюс, маса и л-линия, която реално не се използва.
Какъв тип е сигнала по информационния кабел - не мога да кажа.
Хубаво е поне да се запознаеш с елементарни неща, има едни повдигнати теми в пасатовия раздел.
Та... информационния кабел е само един, к-линия. Другите са постоянен плюс, маса и л-линия, която реално не се използва.
Какъв тип е сигнала по информационния кабел - не мога да кажа.
Хубаво е поне да се запознаеш с елементарни неща, има едни повдигнати теми в пасатовия раздел.
Върни се в “Автоелектроника и автодиагностика”