Айде и аз да си кажа думата!!!
За мен тунинга е нещо което не се прави на улицата с гаечен 13, ако некой си мисли, че и така става се ЛЪЖЕ. За мое щастия се познавам с повечето хора, които правят истинския тунинг в БГ и мога да ви кажа , че никой не се е родил научен. Според мен този раздел трябва да го има, още повече след като имаме хора като Пацо!!!
Аз чета като смахнат книги и статий, както и тунинг форума, говоря и с истинските майстори на тунинга и да ви кажа колкото повече научавам, толко повече разбирам ,че ни6то не знам

. Обаче, в нашия форум какво става: " какво ще стане ако сложа вал от Г60 на 1.6!?!?!" е как да чета приятели!!!!!
Имаше една две сериозни теми и всички зеха да дават акъл, разбирам, че на всичи им се иска да карат самолети,ама тогава да отидат да учат авиация!!!!. Според мен от сега нататък несериозните питания трябва да се ограничат до минимум, като това трябва дойде от самите вас, щото модовете не са падари. Ако някой иска да пита нещо, да пита, ама требе ли да се излагаме като кифладжий???
Аз съм на вие с дизелите, но относно бензина съм готов да поговоря с всеки, а ако се случи интересна тема лично ще я пусна.
И наистина не ми се иска да се прави VIP TUNING FORUM, щото и без това немаме кои знае колко читатели, и ако се стигне до там ще съм против.
За сега това от мен , времето ще покаже, а до тогава ДЕРЗАЙТЕ!!!