доколкото съм виждал в tuning.bg си има раздел в който само определни хора могат да пишат, такива каквито са доказали 4е знаят какво говорят, а другите само могат да 4етат..
Може и тук да се направи така, ама колко 4овека знаят тука? 1-2-ма според мен, а истинските знаещи въобще не са тука.
Тунинга струва ПАРИ, не може примерно да решиш да слагаш интеркулер(за дизел да ре4ем) и да се стискаш за 50лв....
Има и нещо друго абе всеки иска да вдига мощност ала-бала, слагат се 4ипове филтри и други подобни работи на мотори които са по на незнайни хил.км.Що тези ентусиасти не си отворят първо моторите, да видят в какво състояние са, да им направят профилактика, каквото трябва да се смени за да се върне двигателя що годе до заводското състояние(приблизително де), и 4ак тогава да мислят за повишаване на мощност и тем подобни.....
Имам познати дето я им е останало компресиика я не, пушат им колите сиво, вони на изгоряло масло - оба4е ТЕ ТУНИНГОВАТ
смешно....тунинговат с 15/100 разход......
за тези работи пари трябват, не може лъв със слама да храниш мдаааа
Раздел VW TUNING--> Място за маниaци или за глупаци???
-
- Автомобил: E60_LCI_M57TU2_235+Golf4_ASV
- Двигател:
- Контакти:
- jettro
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Лично аз не мисля, че раздела трябва де достъпен за мнения само от хората които са на ТИ с тази материя. Все пак във форума постоянно се регистрират много хора, може сред тях да има такива които наистина разбират от това но така няма да имат нито възможност да се докажат нито да помагат. Според мен проблема в Тунинг раздела важи за целия форум, просто въпроси се изтрелват на посоки като куршуми от военне блок по Нова година. Много по-добре ще е всеки да се придържа към правилата за разделите и да ползва наистина богатата информация натрупана във форума.
- Kingpin
- Автомобил:
- Двигател:
WasteLand_TD написа:доколкото съм виждал в tuning.bg си има раздел в който само определни хора могат да пишат, такива каквито са доказали 4е знаят какво говорят, а другите само могат да 4етат..
Може и тук да се направи така, ама колко 4овека знаят тука? 1-2-ма според мен, а истинските знаещи въобще не са тука.
Тунинга струва ПАРИ, не може примерно да решиш да слагаш интеркулер(за дизел да ре4ем) и да се стискаш за 50лв....
Има и нещо друго абе всеки иска да вдига мощност ала-бала, слагат се 4ипове филтри и други подобни работи на мотори които са по на незнайни хил.км.Що тези ентусиасти не си отворят първо моторите, да видят в какво състояние са, да им направят профилактика, каквото трябва да се смени за да се върне двигателя що годе до заводското състояние(приблизително де), и 4ак тогава да мислят за повишаване на мощност и тем подобни.....
Имам познати дето я им е останало компресиика я не, пушат им колите сиво, вони на изгоряло масло - оба4е ТЕ ТУНИНГОВАТ
смешно....тунинговат с 15/100 разход......
за тези работи пари трябват, не може лъв със слама да храниш мдаааа
Не е задължително да си кой знае колко богат за да имаш какъвто и да е тунинг по колата. Важното е да го правиш с кеф и да не ти пука от мненията на повечето "разбирачи". Ето, аз моя го взех доста направен, но мога да заложа името си, че пролетта това ще е един от най-красивите голфове не само в България stumm А ако ми останат време и средства с удоволствие ще бъде и с пъти по-бърз, но това е на последно място за момента
В tuning.bg форума направихме V.I.P. разделите, защото там буквално БЪКА от недоразвити "тунингисти", подрастващи такива и изключително много комплексари, интриганти и всевъзможни простаци А там наистина влизат изключително свястни, разбиращи и умни хора, също така и учещи се с голям хъс (като мен) хора Имайте предвит, че в онзи форум дисциплината е много трудно да бъде поддържана, защото той е обеденяващ всичко - докато този или на БМВ ентусиастите е за определена марка и е някак...по-лесно да се поддържа, защото 99,9% от посещаващите го стоят зад една "кауза"
Наистина е адски дразнещо, когато някой, който нищичко не разбира започне да претендира за много научен и плямпа глупости, че даже се опитва да налага мнението си...аз такива ги игнорирам от рано Но когато това стане във форум, който се посещава от доста хора вече наистина е дразнещо и ако модераторите не си вършат работата както трябва и навреме се получава един хаос Моите впечатления от вашия форум (защото аз съм новичък) е, че въпреки всичко е добре поддържан и не са много проблематичните индивиди, за което евала ви правя
- gti
- Автомобил: MK4 R32
- Двигател: BFH 2003
- Контакти:
Малко се драматизират нещата според мен,аз до сега не съм виждал чак пък толкова много глупости и скандали не съм виждал.Може би твойте приятели не ги влече тунинга и може би за това не го посещават,както мен не ме влекът музиките и съм влизал най-много десет пъти до сега в Аудио форума.Имайте предвид че не може един форум който има 3000+ потребителя,да бъде чист като операциона.
ПП:Като е трън в очите толкова го закриите и толкоз. (тпва да не го приеме някой пак насериозно)
ПП:Като е трън в очите толкова го закриите и толкоз. (тпва да не го приеме някой пак насериозно)
-
- Автомобил: E60_LCI_M57TU2_235+Golf4_ASV
- Двигател:
- Контакти:
xarpun защо си мислиш, 4е ще мога само да 4ета, щото няма да съм полезен да споделя как да се надуе турбото ли , или да се сложи интеркулер, или да си сложат по-големи дюзи, или да си даде по-голямо предварение на помпата....и всякакви други extensions за дизел да кажем но не съм ги споделял тука щото не съм видял смисъл.......
- gas
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
като,подвизаващ се основно в този раздел на форума,и аз мисля че драматизирате нещата прекалено много. нашия не прилича по нищо на tuning.bg,какво толкова стана че се изписаха тия фермани.........може би трябва да минаваме на преглед да видиме кой колко знае и тогава да му се даде разрешение да пише тук
WasteLand_TD написа:xarpun защо си мислиш, 4е ще мога само да 4ета, щото няма да съм полезен да споделя как да се надуе турбото ли , или да се сложи интеркулер, или да си сложат по-големи дюзи, или да си даде по-голямо предварение на помпата....и всякакви други extensions за дизел да кажем но не съм ги споделял тука щото не съм видял смисъл.......
Sory приател неразбирам от дизели. Просто не ми хареса начина по който се изрази. Нека да престанем с тия плямпаници че така скоро тия разправии няма да престанат. Нека всеки да пише квото знае.
- niki7878
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Айде и аз да си кажа думата!!!
За мен тунинга е нещо което не се прави на улицата с гаечен 13, ако некой си мисли, че и така става се ЛЪЖЕ. За мое щастия се познавам с повечето хора, които правят истинския тунинг в БГ и мога да ви кажа , че никой не се е родил научен. Според мен този раздел трябва да го има, още повече след като имаме хора като Пацо!!!
Аз чета като смахнат книги и статий, както и тунинг форума, говоря и с истинските майстори на тунинга и да ви кажа колкото повече научавам, толко повече разбирам ,че ни6то не знам . Обаче, в нашия форум какво става: " какво ще стане ако сложа вал от Г60 на 1.6!?!?!" е как да чета приятели!!!!!
Имаше една две сериозни теми и всички зеха да дават акъл, разбирам, че на всичи им се иска да карат самолети,ама тогава да отидат да учат авиация!!!!. Според мен от сега нататък несериозните питания трябва да се ограничат до минимум, като това трябва дойде от самите вас, щото модовете не са падари. Ако някой иска да пита нещо, да пита, ама требе ли да се излагаме като кифладжий???
Аз съм на вие с дизелите, но относно бензина съм готов да поговоря с всеки, а ако се случи интересна тема лично ще я пусна.
И наистина не ми се иска да се прави VIP TUNING FORUM, щото и без това немаме кои знае колко читатели, и ако се стигне до там ще съм против.
За сега това от мен , времето ще покаже, а до тогава ДЕРЗАЙТЕ!!!
За мен тунинга е нещо което не се прави на улицата с гаечен 13, ако некой си мисли, че и така става се ЛЪЖЕ. За мое щастия се познавам с повечето хора, които правят истинския тунинг в БГ и мога да ви кажа , че никой не се е родил научен. Според мен този раздел трябва да го има, още повече след като имаме хора като Пацо!!!
Аз чета като смахнат книги и статий, както и тунинг форума, говоря и с истинските майстори на тунинга и да ви кажа колкото повече научавам, толко повече разбирам ,че ни6то не знам . Обаче, в нашия форум какво става: " какво ще стане ако сложа вал от Г60 на 1.6!?!?!" е как да чета приятели!!!!!
Имаше една две сериозни теми и всички зеха да дават акъл, разбирам, че на всичи им се иска да карат самолети,ама тогава да отидат да учат авиация!!!!. Според мен от сега нататък несериозните питания трябва да се ограничат до минимум, като това трябва дойде от самите вас, щото модовете не са падари. Ако някой иска да пита нещо, да пита, ама требе ли да се излагаме като кифладжий???
Аз съм на вие с дизелите, но относно бензина съм готов да поговоря с всеки, а ако се случи интересна тема лично ще я пусна.
И наистина не ми се иска да се прави VIP TUNING FORUM, щото и без това немаме кои знае колко читатели, и ако се стигне до там ще съм против.
За сега това от мен , времето ще покаже, а до тогава ДЕРЗАЙТЕ!!!
Последна промяна от niki7878 на Сря 30 ное 2005 11:51, променено общо 1 път.
Върни се в “Volkswagen Tuning”