Форд Галакси спирачки
-
- Автомобил: Ford Galaxy
- Двигател: 1.9 AFN
Re: Форд Галакси спирачки
Помпата е сменена но педала е по твърд от обикновено когато колата спира с изключена скорост а ако карам на четвърта и реша да спра педала е доста по - мек и спирачките хващат веднага и то доста здраво.Това си го обяснявам че на по - високи обороти в сервото на спирачките постъпва повече въздух и затова педала става по- мек и се натиска по - лесно.Дали това поведение на спирачният педал е нормално аз не зная нека ако се е сблъсквал някой с подобен проблем нека отговори дали е нормално педала да е по - твърд като спирам на изключена скорост?И ме интересува сервото от колекторите директно ли си взима вакум или има отделно вакумна помпа?
- kris11
- VW експерт
- Автомобил: VW Sharan 7M8
- Двигател: ADY_DBU_LPG LANDIRENZO OMEGAS
- Контакти:
зa трактор
- не знам .да казва някой с такъв.

Последна промяна от kris11 на Пон 23 сеп 2013 10:36, променено общо 1 път.
-
kris11 написа:трактор
Колега не разбрах какво означава това.
-
Проблема е решен оказа че е спукан маркуча към сервото от двете страни .Сложили са някакъв маркуч който не знам точно какъв е и ми се ще да си закупя оригинален но от Автотрейд ми казаха цена от 61.00 лева за него .За няма и 20 см. маркуч цената е доста висока.Знае ли някой къде мога да потърся нов такъв маркуч освен при официалните вносители на по - разумна цена?
- kris11
- VW експерт
- Контакти:
прав , крив, под ъгъл, с еднакви или различни диаметри ?? Диаметър ??
Ако е прав с един и същи диаметър в 2 та края -от хидравлика .Маркуча трябва да е маслоустойчив.
Ако е прав с един и същи диаметър в 2 та края -от хидравлика .Маркуча трябва да е маслоустойчив.
-
Вътрешният диаметър е 12 мм мерено с ролетка.Почти прав еднакъв е и от двете страни.
- kris11
- VW експерт
- Контакти:
rim написа:Вътрешният диаметър е 12 мм мерено с ролетка.Почти прав еднакъв е и от двете страни.
1.Хидромат ДН - в двора на "Варна Комерс" бивш "Терснаб" -зависи от коя посока се идва.Ако е от Метро на 60-70 м преди крайезерен път в ляво има табела.Ако се идва от крайезерния -кръгото на изхода ,нагоре към Метро. На 60-70 м от крайезерния. Влиза се в двора , направо и търсиш скла 12 до 1 метално скеле.
2.Хидромарк - с/у Техникума по хранене. Тука са по-високи цените.
3.Склад в ЗПЗ в двора на Агромашина /под Технополис по малкото пътче . Ф-ма "Юве Комерс "- задължително маслоустойчив, че имат и за вода.
4.Преди време имаше 1 м-н с/у Макдрайв /Експрес банк/ в локалното платно -не знам дали го има още.
Ако решиш от т.1 /съсед ми е /- мога да ти взема и да си го вземеш от центъра. Измери с шублер вътрешния и външния диаметър и дължината.
Последна промяна от kris11 на Вто 01 окт 2013 11:48, променено общо 1 път.
-
Благодаря за отговора колега!Аз работя в ЗПЗ и ще проверя в Терснаб и Агромашина 

- kris11
- VW експерт
- Контакти:
rim написа:Благодаря за отговора колега!Аз работя в ЗПЗ и ще проверя в Терснаб
Обади се , ако идваш на 3-4м съм от Хидромат а .Синия параход е зад края на ниската сграда
Върни се в “Sharan, Touran & Caddy”