И Шарана баш да подскача

. Бя маса има за да подскача с 2л мотор.
Имам и Ауди 80 113коня само за сведение ще кажа , че Шарана като е със студен двигател ускорява много по-здраво от Аудито а то е без забележки както сигурно се е усетило обичам колите ми да са абсолютно изрядни и да се движат в прекрасно здраве. Не обичам да карам раздрънкани щайги наречени коли с по- 150коня от които са измрели и окуцели около 100
Незнам защо Шарана има толкова много тяга но е факт. Знам , че тежи 1700 и отгоре килограми но само констатирам фактите а смисъл да лъжа няма никакъв не го продавам а просто търся причината за прекъсването и по-мудното ускорение при топъл двигател. Когато открия проблема предполагам ще разбера и защо ускорява така но все пак това е VW и при него номера колкото щеш.
P.S. По сервизите като се сблъскат с подобни проблеми които ту се появяват ту изчезват им казват /цитирам/ фолксвагенски номера.Нищо лично все пак и аз карам VW . Достатъчно съм упорит и ще открия проблема . Ще споделя откритото тук за разлика от почти всички които са решили проблемите си но не споделят нищо в някои моменти се чудя на себе си защо се занимавам с форума след като никои не дава инфо за отстранените проблеми , видях същия проблем при същия модел още от преди години та дори са написали проблема е отстранен но споделяне какъв е бил проблема липсва. МНОГО СЪМ БЛАГОДАРЕН ЗА НАСОЧВАНЕТО КЪМ ВАСКО МНОГО ОТЗИВЧИВО МОМЧЕ ако се наложи и до него ще отида но ще реша проблема.