Ако откриеш кабелите на термошалтера в сноповете под волана, ще се получи както си го замислил.
Мен ме домързя да ги търся и свързах бутона в снопа кабели в левия праг отиващ към печката, така че при натиснат бутон подава плюса за работещ двигател и като сигнал от термошалтера. Всичко работи добре докато не стане студено и се задейства термошалтера при натиснат бутон. Тогава като гасиш таблото угасва но двигателя продължава да работи (докато изключиш бутона). Първият път се ошашках и я угасих на скорост. Наистина е странно в сезона на непалещите дизели твоя да не иска да гасне

Относно ваденето на климатроника, мисля пе са ти изпочупени повечето шипки на панела, щом успяваш да го извадиш на място. По спомен на мен ми трябваха няколко отвертки ка подпирам многото щипки за да мога да го сваля. И това при положение, че е изваден на тезгяха. На снимките ти се вижда, че двата винта зад панела са извън корпуса на климатроника. При ваденето натискаш мералната щипка от фолната страна и избутваш цялото устройство напред. Не е лесно защото отгоре има още 2 пластмасови щипки. За това иска доста усилие. Но така излиза цял. И тогава виждаш тея 2 винта на рамката.