Здравейте колеги, днес направих първите по сериозни 300 км на бусчето

Значи натоварено с 960 кг. отпътувах от Кюстендил , посока София. Всичко добре карам си, качвам планината, аз пуша и то си пуши по малко отзад черно. Общо взето добре се представи на баир - 3та с средна газ и около 50км в час. Всичко добре ама стана страшна жега, пробвам да намаля парното и установявам, че няма ефект от мърдането на ръчката за топло 2студено.

Първо палчето не отива докрай нито в ляво нито в дясно, има около 2-3 сантиметра до крайно положение но неще повече. Второ дори и сложено на максимално към студено , колкото може си духа яка жега. Кажете от какво може да е? Иначе другите две горни кляпи си работят добре за посоките на въздуха. Абе така се ожижаха духалките , че не се държи ръката отпред. Другият проблем се оказаха спирачките - има моменти в които педала пропада доста надолу... ще сменям накладки във вторник предни и ще обезвъздуша, но се притеснявам да не е от вакуум помпата? Другото което е , новече ми казахте причината , е че не работят като хората уреда за темп. на водата и количеството гориво. И това във вторник ще бъде оправено надявам се.Повече ме притесняват спирачките!

Другото е, че по тъмно се прибрах и видях , че ключето за халогените свети, трябва ли да свети и ключето за фаровете? И въпрос към старите дизелджии- кое е по добре, да караш по нанагорно примерно с малко газ на по ниска предавка и по-високи обороти или с повече газ на по-висока предавка и по ниски обороти? Като по-добре имам предвид, пазене на движока и икономия на гориво. А, и последно... като си карам и подам газ се чува едно глухо притропване, щом отнема газта спира. Сега маншоните и на двете полуоски са скъсани и това ще бъде оправено във вторник, но може ли това причукване да е каре? Забелязах , че с увеличаване на скороста се увеличава като честота, но пък пробвах да изключа от скорост и изчезва, което ме навежда на мисълта да не е някой тампон на мотора

Айде вие сте, благодарен съм на всякакви мнения. И наистина последно, взех буса без музика, имаше някаква шейна свалих я и видях 4 кабела

и този за антената. Имам едно ЦД и мисля да го сложа, но според мен жиците трябва да са поне 6, та въпросът ми е има ли инсталация към колоните или трябва да пускам нова, въобще има ли колони , че не стигнах да проверя това? Принципно трябва да има 2 захранвания, деното постоянно от акумулатора, а другото преди контакт.Мерих с мултицет, на нито една от 4 те жици не идва плюс? Вече сте вие