Благодаря предварително!
Проблем с радиаторчето на парното!
- bluegt
- Автомобил:
- Двигател:
Проблем с радиаторчето на парното!
Здравейте на всички, много отдавна не бях влизал във най добрия форум но ето ме пак отново
Незнам дали съм формолирал темата в правилния раздел за което се надявам да няма проблем. Имам проблем с радиаторчето на парното (МК2), изглежда че се е запушило (затиснало), имали някакав начин да го оттисна, за да избегна смяната му
Благодаря предварително!
Благодаря предварително!
Последна промяна от bluegt на Пон 28 яну 2008 11:48, променено общо 1 път.
- bluegt
- Автомобил:
- Двигател:
Радиаторче
Да! Нещо неясно ли има, да го поправя ако е така 
- bluegt
- Автомобил:
- Двигател:
Радиаторче
Да вентилатора работи, клапите сам ги махнал, само че и двата маркуча на радиаторчето са ми еднакво топли, а доколкото знам не трябва да е така. Предполагам че се е запушило(затиснало) защото системата ми беше много мръсна преди време, та е промивах ама явно е останало нещо в радиаторчето по питите.
- bluegt
- Автомобил:
- Двигател:
Радиаторче
Мерси за инфото. А евентуално с въздух под налягане дали ще има ефект, ще опитам и двата варианта а и с калгон маи може да има ефект разбрах.Ще експериментирам през почивните дни, ако не с 32лв. ще бъде заменено, независимо че го сменявах миналата година
- bluegt
- Автомобил:
- Двигател:
Радиаторче
Немо га да те разбера за какво ми е този силикон...то си е здраво не е пробило само дето е запушено
- bluegt
- Автомобил:
- Двигател:
Радиаторче
Е аз мисля да пробвам без да го свалям за сега със продухване, ако се наложи да го сваля, то по добре да си го сменя... а ако можеш да ми обясниш по точно за отремонтирането му, пиши ЛС че стана тука некаква чатерска сесия...
Върни се в “Golf, Vento, Jetta & Bora”