Нормално ли е голф3 да ми гори 13/100 градско?
- joker
- Автомобил: Golf 3 Variant _Golf4 Variant
- Двигател: 1800 ABS _1900 TDI AHF
pesho_sl написа:моята кукла 1.8 ми дава 10/100 градско. извънградско съм я свалял и до 7, но като не я настъпвам. горивото е газ, понеже тоя бензин стана златен, то не че и газ-та не се е запътила натам, но това е за друга тема, простете за отклонението. приятен ден!
10/100 газ!!!
- Малко_Направен
- Автомобил: Mercedes W203
- Двигател: 270 CDI
Да бе,пък един мармот завиваше шоколада в станиол!!!В тази тема се нагледахме на невероятни бисери!!!Няма ли някой с вр6,дето да му гори 6 градскоjoker написа:pesho_sl написа:моята кукла 1.8 ми дава 10/100 градско. извънградско съм я свалял и до 7, но като не я настъпвам. горивото е газ, понеже тоя бензин стана златен, то не че и газ-та не се е запътила натам, но това е за друга тема, простете за отклонението. приятен ден!
10/100 газ!!!Зимата???
1.8???
...
- Съмнителният
- Автомобил: Bora 4 motion
- Двигател: BDE 2002
- Малко_Направен
- Автомобил: Mercedes W203
- Двигател: 270 CDI
- TURL
- Автомобил: Passat
- Двигател: AFN
- Контакти:
е не 6 амаМалко_Направен написа:Да бе,пък един мармот завиваше шоколада в станиол!!!В тази тема се нагледахме на невероятни бисери!!!Няма ли някой с вр6,дето да му гори 6 градскоjoker написа:pesho_sl написа:моята кукла 1.8 ми дава 10/100 градско. извънградско съм я свалял и до 7, но като не я настъпвам. горивото е газ, понеже тоя бензин стана златен, то не че и газ-та не се е запътила натам, но това е за друга тема, простете за отклонението. приятен ден!
10/100 газ!!!Зимата???
1.8???
...
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()

-
mufin
- Автомобил:
- Двигател:
Пример
joro801 написа:3ка синхро , даваше ми 12/100км. смених гумичките , сега ми дава 9.5/100км. , който иска да вярва.
идеален пример за самовнушение.
Защото опечени гумички какво общо имат с разхода на бензин?
- pesho_sl
- Автомобил: VW Golf IV
- Двигател: AGR 1998
който не вярва мога да го повозя и да му покажа, че с 10 лв минавам 85 километра градско. ако искате вярвайте. ако лъжа, лъжа не вас а себе си! да не забравяме, че живея в сравнително малък град и няма големи задръствания, ако живеех в по-голям град разхода със сигурност щеше да е повече, но в Сливен ми изкарва толкова.
-
ko4o_pu6a4a
- Автомобил:
- Двигател:
вчера смених горивния филтър, предното маркуче се беше разкапало и капеше бензин
явно освен разхода от двигателя съм оставял и локвички след мене. А стария филтър беше трагедия... сякаш беше оригиналния
Мисля че при всяко спиране бензина се е стичал и изтичал от там , затова не палеше от раз а правеше ~1 оборот за да качи пак гориво... да не говорим че може би и въздух е смучело от там
сега ще го засека и ще пиша резултата
ЕDIT :сега прочетох че май бензиновата помпа се намира в резервоара... значи от изгнилия маркуч на филтъра може направо да е текло
добре че не съм се запалил
сега ще го засека и ще пиша резултата
ЕDIT :сега прочетох че май бензиновата помпа се намира в резервоара... значи от изгнилия маркуч на филтъра може направо да е текло
Върни се в “Golf, Vento, Jetta & Bora”