Маховик Г4
- Individual
- R.I.P
- Автомобил:
- Двигател:
Маховик Г4
Незнам на някого дали му се е налагало да го сменя но на мен ми се налага,колата трака много и когато е на място претриса много гадно,понеже и съединителя беше за смяна смених само него,но незнам какво да правя с този маховик.Нов струва майка си и баща си
Някой има ли идея как мога да си намеря 2-ра ръка или нов по евтино или и аз незнам вече... 
- Individual
- R.I.P
- Автомобил:
- Двигател:
- Individual
- R.I.P
- Автомобил:
- Двигател:
- gomez
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Здрасти....смених си комплект маховик с дисковете на VALEO и съм много доволен!!!ама комплект......не като пича горе само дисковете!!!И карам вече 500 км. и не мърда.......казаха ми че има огр. разлика да купиш само съед. на VALEO или комплекта........в качеството.....пък ще видим!!!Бях сложил и снимки във Форума тук!!!
- DaveGahan
- Автомобил:
- Двигател:
колега,гледам,че и ти си от бургас.кажи ми моля те как си реши проблема с тоя маховик щото и аз го имам същия.при мен трака само когато е доста студена докато загрее и то само няколко пъти ама аз мразя да имам проблем с колата и искам всичко да и е 6 .май съм педант да му еба маиката
казаха ми,че ако сменям маховик добре е да сменя с него и съединителя и още там незнам си кво.между другото говорим за демпферен маховик щото разбрах че имало и обикновенни каквото и да значи това
тааа ако си си решил проблема за кви пари става въпрос.само да кажа още,че доколкото съм се интересувал комплект такъв маховик + съединител е около 900 лв. в магазин Авто Хит и магазина в 55-ти блок в Славейков(за мен тва са магазините за нашите коли
)
- gomez
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
DaveGahan написа:колега,гледам,че и ти си от бургас.кажи ми моля те как си реши проблема с тоя маховик щото и аз го имам същия.при мен трака само когато е доста студена докато загрее и то само няколко пъти ама аз мразя да имам проблем с колата и искам всичко да и е 6 .май съм педант да му еба маикатаказаха ми,че ако сменям маховик добре е да сменя с него и съединителя и още там незнам си кво.между другото говорим за демпферен маховик щото разбрах че имало и обикновенни каквото и да значи това
тааа ако си си решил проблема за кви пари става въпрос.само да кажа още,че доколкото съм се интересувал комплект такъв маховик + съединител е около 900 лв. в магазин Авто Хит и магазина в 55-ти блок в Славейков(за мен тва са магазините за нашите коли
)
Горе съм ти отговорил.......та комплекта го взех с отстъпка около 700 лева от Ауто Плюс и 180 смяна, че е ужас смяната и 3 дена в бокса колата!!!
..........
Колега, преди 2 седмици си взех Голф 4 1.9 ТДИ, и преди да я купя я закарах в супер дизел да я видят и те ми казаха че всичко и е наред. След като я купих вече 1 седмица по късно разбирам че трябва да сменям и маховика пфффф направо съм вдигнала ръце вече

- propparo
- Автомобил:
- Двигател:
Ето един тел. номер за всички на една автоморга в Сопот. 0888588879.
Наскоро взехме някои неща от там за едно ARL-че,TDI 150 к.с.
Значи пича има цялата гама двигатели TDI,както и TDI PD.Цените му са повече от нормални.Четири дюзи взехме за 1000 лева,а в магазина едната е 1430 лева.А иначе само маховик нов за тоя двигател е към 800 лева,за TDI нямам идея колко е нормалното.
Дано не прозвучи като реклама на автоморгата,ние случайно я намерихме,надявам се да съм полезен и на други колеги.
Наскоро взехме някои неща от там за едно ARL-че,TDI 150 к.с.
Значи пича има цялата гама двигатели TDI,както и TDI PD.Цените му са повече от нормални.Четири дюзи взехме за 1000 лева,а в магазина едната е 1430 лева.А иначе само маховик нов за тоя двигател е към 800 лева,за TDI нямам идея колко е нормалното.
Дано не прозвучи като реклама на автоморгата,ние случайно я намерихме,надявам се да съм полезен и на други колеги.
- Individual
- R.I.P
- Автомобил:
- Двигател:
- Individual
- R.I.P
- Автомобил:
- Двигател:
Върни се в “Golf, Vento, Jetta & Bora”