Твърдото окачване - предимство или недостатък?

Техническа и сервизна информация за Polo, Lupo, Up и Fox
Потребителски аватар
alpine
wheels dealer
Автомобил: L-Es
Двигател: 1H-1H-PG-1V-1Z-AJL-Cosworth
Контакти:

Мнениеот alpine » Пон 28 яну 2008 23:23

myrshavija написа:
Vextor написа:Колите са мания ...... Който може дава , не ока4ествявай хората ;)

Примерът беше за хора, които поставят колата ПРЕДИ детето/семейството. Наричай го както искаш, но аз смятам да продължа да ги наричам тъпаци.

по яко е да караш висока лодка която всеки момент ще направи някой пироет на завоя а :fingers
ти май само си чувал какво е спортно окачване а

Потребителски аватар
Vextor
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот Vextor » Пон 28 яну 2008 23:30

myrshavija написа:
Vextor написа:Колите са мания ...... Който може дава , не ока4ествявай хората ;)

Примерът беше за хора, които поставят колата ПРЕДИ детето/семейството. Наричай го както искаш, но аз смятам да продължа да ги наричам тъпаци.
4ЕТИ по устните ми :lol: ... Казах който може дава ... Демек ,ако имаш 100 лева излишни ги даваш,ако нямаш си караш коша както е стоков или както ти го е оставил предишният "грижовен" собственик ..... Няма такъв който да постави колата пред интересите на жена си или детето си ,тфа да го знаеш ;)

Потребителски аватар
Anbuch
Полохолик
Автомобил: VW POLO 6R
Двигател: CGGB 2010г
Контакти:

Мнениеот Anbuch » Вто 29 яну 2008 0:27

Сега ще помоля някой модератор да очисти темата от шлаката защото човека пита: ДАЛИ Е ПО-ДОБРЕ ПРИ НАШИТЕ ПЪТИЩА ДА СЕ КАРА КОЛА С ТВЪРДО ОКАЧВАНЕ (с каквото е неговото поло ,както и нашите) , А НЕ ПИТА ДАЛИ Е ПО-ДОБРЕ ДА Е СЪС СПОРТНО ОКАЧВАНЕ. Тази тема е ясно ,че е била дискутирана и преди.

Стандартното окачване на 6N е взаимствано (ако не се лъжа) от голф2 GTI и е много ,ама много по-меко от това на по-старият модел на поло 2F. Говоря за 2F защото неговото окачване ме е смаяло с това ,че му навътях 80 000 км междуселски път 3 категория и определено мога да заявя ,че това поло има много твърда возия ,но щадяща окачванете -(точно каквото ми бяха казали за него преди да го купя). Медувпрочем това окачване започва да се слага от 81 година та чак до 94 година не е претърпяло никаква модернизация

Върни се в “Polo, Lupo, Up & Fox”