тъпа работа
един датчик е 10 кинта бе
гадория
K*****а мръсни крадливи....
- Insect
- Автомобил:
- Двигател:
Абе и гаража не е гаранция... имам приятел с suzuki swift. Старичките, но може да се каже че е излъскана запетайка... перфектна кола... момчето, от както я има (4г.) всеки божи ден я паркира в гаража си! Една вечер отидоха на Златните (курорт до Варна) и я оставили пред някакъв хотел и влезли вътре да мърсуват... с рускини предполагам
На сутринта ни помен от колата...... Представете си на златните има КПП-та - 24часова полицейска охрана по изходите на комплекса...
Нищо неможе да ни спаси!
На сутринта ни помен от колата...... Представете си на златните има КПП-та - 24часова полицейска охрана по изходите на комплекса...
Нищо неможе да ни спаси!
- relaxxx
- Автомобил: 4x4
- Двигател:
- Контакти:
Малко ми поразмина вече преживях го някак си .. ама просто ми омръзна, то тая кола милата отвън квото можеха го изкрадоха бе, това не е истина, огледала, лайсни,антени, датчици, ножове, бленди, мигачи.. абе квото се сетите.. някои лайсни милите са ги крали повече от 3 пъти.... антената 2 пъти, чистачките и тях.. то не може да сме такива кокошкари.. просто не знам... а да ви предупредя, в лозенец по малките тъмни улички да не си оставяте колите да нощуват, че там за 4 години съм видял 5 коли на тухли.. а най - фрапантното беше един мерцедес прасе... направо на земята.. занемях като го видях..... грозна гледка...
Върни се в “Общи автомобилни дискусии”