ttzanov написа:САМО ТАКА КОЛЕГА!! АКО ВСИЧКИ ДЕЙСТВАМЕ ТАКА КРАДЦИТЕ ЩЕ СЕ ЗАМИСЛЯТ ДАЛИ ПАК ЩЕ ПРОБВАТ!!
БРАВО!!!!
Колега ами защо плащаме данъци и такси.... дай сами да си бъдем падири на имущесвото.... Така ще е някой органи като не си вършат работата, нестига че им плащаме заплатите, ами като ни спрат и бонуси им даваме... И чак супер много се радваме и пускаме теми да изразим смаяноста си, когато те решат да си свършат работата и сани направили проверка.
Авото кражбите в Бълагария са ужас, каквито и застраховки да правиш. ако я гепат и не са обадят за откуп (същите тез дето им плащаме заплатите), няма да се намери колата....
Затова бой.... Едно две наркомачета като изядът пердаха едва ли ще се научат, ама поне душевно удвлетворение ще има
евала на колегата, дано добре да го е овършал жалко ще е само ако това к.....ленце го пуснат, щото я ще е астматик, я душевно болен и т.н., и утре пак някой ще изпищи, абе снощи по бтв обявиха че тванали един с двуцифрено число присъди, е аджеба що го гоните бе, той отдавна трябва да е на държавен порцион, ама нейсе още веднъж евала на колегата, напълни ми душата
евала и от мен на колегата.на мен ми се случи подобно,прибирам се в 3 и нещо и гледам 1 разбива 1 BMW до пасатчето ми,обаче свинята ме видя и избяга,за съжаление не можах да го хвана,много бързо бягаше