Има ли слаби места...?
- 4i4o vlade
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Има ли слаби места...?
Здравейте интересувам се има ли някакви проблеми по двигателя 1.4 16 на Г 4?Решил съм да взимам такъв Голф попрочетох мнения във форума но ме интересува има ли нещо което трябва да следя при покупка?Четох някъде че ДВГ е почти целия направен от алуминий добре ли е това или...?Благодарско ако някой обърне внимание на питанията ми 

- Tyan
- Ън Мън
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
има слаби места ....адски бавен...същевременно не евтин за подръжка има две ролки + ангренажа и водна помпа мисля дето трябва да се сменят и след това ремъка и ролките се зацепват със специален инструмент ...... отделно типичните слаби места на Г4 електриките и ел стъклата, ел огледалата ....... но всичко е до късмет ако ти харесва взимай ...за возене е чуден 

- chefito
- Автомобил:
- Двигател:
има 2 ремъка и маса ролки...отделно пистовия....
гори много
не върви хич
проблемен мотор /детски болести - маслени сегменти/
сложно газифициране
с 2 думи взимай ако е адски запазен...в противен случай е ежко бежко в гащите...
ГОЛЕМИЯ + е цената....ако може да се приеме за +....при наличието на горните неща...аз лично се подлъгах по цената...
гори много
не върви хич
проблемен мотор /детски болести - маслени сегменти/
сложно газифициране
с 2 думи взимай ако е адски запазен...в противен случай е ежко бежко в гащите...
ГОЛЕМИЯ + е цената....ако може да се приеме за +....при наличието на горните неща...аз лично се подлъгах по цената...
Единствено съм съгласен с това за газифицирането, чувал съм го от колеги. Иначе вс друго е ок. Колегите лесно намират кусури но не дават алтернатива!? 1,6 16в да не би да е мн по различен???
Колега взимай и не мисли, перфектна кола няма, а качеството на който и да е голф 4 е по-добро от голяма част от конкуренцията.
ако искаш кола без слаби места - Лада Нива
Колега взимай и не мисли, перфектна кола няма, а качеството на който и да е голф 4 е по-добро от голяма част от конкуренцията.
ако искаш кола без слаби места - Лада Нива

- leonardo_vd
- Автомобил: Golf mk1 VR6 TURBO
- Двигател: AAA
- Контакти:
- sin orel C20XE
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
leonardo_vd написа:Имал съм такъв и мога да кажа че е най-тихия мотор който съм чувал. Моя го купих на 52 000 навъртях му 5-6000 и не съм пипал нищо. За тези колиметри не е пипнал и капка масло, а маслото му изглеждаше като сега сипано. Така че колаега всичко е до късмет.
Минуса му е че е уникален мъртвец.
То и сегашната ти кола не е много по-жива!

- kaiser666
- Автомобил: Bmw E34
- Двигател: M20B20
sin orel C20XE написа:leonardo_vd написа:Имал съм такъв и мога да кажа че е най-тихия мотор който съм чувал. Моя го купих на 52 000 навъртях му 5-6000 и не съм пипал нищо. За тези колиметри не е пипнал и капка масло, а маслото му изглеждаше като сега сипано. Така че колаега всичко е до късмет.
Минуса му е че е уникален мъртвец.
То и сегашната ти кола не е много по-жива!

Поне има калници

- leonardo_vd
- Автомобил: Golf mk1 VR6 TURBO
- Двигател: AAA
- Контакти:
- sin orel C20XE
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
- Cyberloner
- Автомобил:
- Двигател: