Благодаря за отзивите предварително

аве даиги теиа пари лудите 4е ще станат ненормални:)4есно ти викам баткаBahama man написа:Колеги решил съм да пръсна сам задната си броня не ми се хвърлят луди пари по бояджий пък мисля че и сам ще се справя.Има забележки по боята и на места е жулната и напукана боята.Бихте ли ми казали какви материали ще ми са нужни освен боя, няколко вида шкурки и кит?
по-добре отиди на бояджия за да не ти се налющи бронята после...защото си има тънкости при боядисването и в боята се слагат пластификатори..Bahama man написа:Колеги решил съм да пръсна сам задната си броня не ми се хвърлят луди пари по бояджий пък мисля че и сам ще се справя.Има забележки по боята и на места е жулната и напукана боята.Бихте ли ми казали какви материали ще ми са нужни освен боя, няколко вида шкурки и кит?
jagler написа:по-добре отиди на бояджия за да не ти се налющи бронята после...защото си има тънкости при боядисването и в боята се слагат пластификатори..Bahama man написа:Колеги решил съм да пръсна сам задната си броня не ми се хвърлят луди пари по бояджий пък мисля че и сам ще се справя.Има забележки по боята и на места е жулната и напукана боята.Бихте ли ми казали какви материали ще ми са нужни освен боя, няколко вида шкурки и кит?
TDI-RS написа:хуу, слушай ся аз кво ти предлагам
1. подготовка - правиш си го сам.
за целта набавяш си материали за премахване на старата боя.
като стигнеш го основата, ако има някакви повреди, първо се лепи, формува.
такаааа - приемаме, че вече имаш подготвена броня
следва - пластофикс - нанеси поне на няколко ръце и то навсякъде. гледай да е равномерно и да не стичаш
такааа, в този вид вече имаш броня подготвена за боядисване
2. боядисване - отиди на бояджия
не се заблуждавай, че сам ще можеш
или пък със спрейче
шанса да е осереш е огромен
е те тава е,,,
Bahama man написа:И аз това си мисля колега, гледал съм доста пъти как се пръска, но незнам точно какви материали да си закупя за да сваля старата боя освен тези които е изброил колегата Recaro не трябва ли някакво боди да се напръска по цялата броня преди пръскане? И след това още нещо което не е маловажно! Лака в боята ли ще е или трябва да го пръскам отделно или да го смесвам с боята на място?
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 10 госта