Грешка???-B5
Грешка???-B5
Здравеите,искам да попитам за една грешка която ми показва когато закача колата към ВАГ КОМ.Колата е пасат B5 1.8 ADR,грешката е следната:"idle speed control" "valve reaches max".Дават ми различни становища за грешката и сега незнам какво да правя!Мерси предварително!
- fichtenweg
- Автомобил: Passat B5
- Двигател: AHH
-
- Автомобил:
- Двигател:
Здравей, и аз имам същата грешка на същия мотор
. Пусни едно търсене в гугъл но дори и тука във форума го има.
Иначе грешката се отнася за дросел клапата , или двигателчето за празен ход.
По-добрия вариант е да се е разместила "случайно", следващия добър вариянт е да се е замърсила и вече лошия вариант е да почва да издава багажа...
Решението ако е разместена е да се закачи към ваг-ком-а и с една процедура да се обучи/"намести" наново.(в по културен сервиз могат да ти го направят и прочето че в сервиза на vaskoto също може).
Решението ако е замърсена е да се почисти с някакъв "карб" спрей и след това евентуално да се "обучи".
Ако е почнала да издава багажа, решението е нова в Унитрейд околко 700 лв. според колеги. В ebay околко 100еуро
Моята я чакам всеки момент, ако се оправи грешката от това ще пиша и съответно от къде съм я купил.
Да не забравя ето и как изглежда цялата грешка с номера :
Поздрави.
Венци.

Иначе грешката се отнася за дросел клапата , или двигателчето за празен ход.
По-добрия вариант е да се е разместила "случайно", следващия добър вариянт е да се е замърсила и вече лошия вариант е да почва да издава багажа...
Решението ако е разместена е да се закачи към ваг-ком-а и с една процедура да се обучи/"намести" наново.(в по културен сервиз могат да ти го направят и прочето че в сервиза на vaskoto също може).
Решението ако е замърсена е да се почисти с някакъв "карб" спрей и след това евентуално да се "обучи".
Ако е почнала да издава багажа, решението е нова в Унитрейд околко 700 лв. според колеги. В ebay околко 100еуро

Моята я чакам всеки момент, ако се оправи грешката от това ще пиша и съответно от къде съм я купил.
Да не забравя ето и как изглежда цялата грешка с номера :
Код: Избери всички
17916 - Idle Control Sys: Upper Regulation Limit Reached
P1508 - 35-00 - -
Поздрави.
Венци.