ауди1.9 тди 110к.с.,появисе проблем!Пониакога ми пекъсва при
ауди1.9 тди 110к.с.,появисе проблем!Пониакога ми пекъсва при
Здравеите!Имам ауди1.9 тди 110к.с.,появисе проблем!Пониакога ми пекъсва при скорост над 80,90км.Няма видими причини,само малката трабичка от маслениа филтър към турбото е омаслена.Не се вижда да е спукана дори и при високи обороти,възможно ли е проблемът да е от нея или от нещо друго!.
Нямям време да обикалям по градовете!ако може ,някой да ме н
Нямям време да обикалям по градовете!ако може ,някой да ме насочи за проблема ,ми мисля че в Пловдив има достатачно сервизи.незнам ако отида на диагностика,дали ще излезе проблема
- gr_kanev
- Доктора
- Автомобил: VW Transporter T5 2006
- Двигател: AXD
1.
2. Написаха ти къде да отидеш, за да ти се оправи проблема. Пловдив-Карлово е максимум един час път. Но щом искаш да даваш парите си на пловдивските майстори - "твоя воля, господине".
3. Ако пишеш малко по-грамотно, ще бъде по-лесно на други след теб да видят темата (не вярвам някой да търси с "пекъсва", "пониакога", "появисе" и т.н.), и евентуално да си решат проблема.

2. Написаха ти къде да отидеш, за да ти се оправи проблема. Пловдив-Карлово е максимум един час път. Но щом искаш да даваш парите си на пловдивските майстори - "твоя воля, господине".
3. Ако пишеш малко по-грамотно, ще бъде по-лесно на други след теб да видят темата (не вярвам някой да търси с "пекъсва", "пониакога", "появисе" и т.н.), и евентуално да си решат проблема.
От каде си сигурен че нее от трабичката.Аз неразбирам много
От каде си сигурен че нее от трабичката.Аз неразбирам много ,но така като гледам ,ако е спукана и губи налягане?Вазможно ли е да п проблеми турбото от това
- gr_kanev
- Доктора
- Автомобил: VW Transporter T5 2006
- Двигател: AXD
Не знам за коя тръбичка говориш, но си мисля че става въпрос за тази, която снабдява с масло турбината (или тази, по която се връща). Друга тръбичка, свързана с турбината, е за вакуума за променливата геометрия.
Много неща могат да са причина за прекъсването, а и тук само гадаем. Най-добре отиди при kombito-tdi (името му е линк към профила му - за да се свържеш с него на Л.С.) - гарантирам ти, че ще се оправи проблема, при това на добра цена (но предварително се уговори с него).
Успех !
Много неща могат да са причина за прекъсването, а и тук само гадаем. Най-добре отиди при kombito-tdi (името му е линк към профила му - за да се свържеш с него на Л.С.) - гарантирам ти, че ще се оправи проблема, при това на добра цена (но предварително се уговори с него).
Успех !
Да точно за трабичката ,която снабдява турбото с масло.за не
Да точно за трабичката ,която снабдява турбото с масло.за нея става вапрос.колата направо спира,а веднаш дори неможах да вдигна 110км
между другото,този проблем ми се появи след смяня ня ремъка!
между другото,този проблем ми се появи след смяня ня ремъка!вазможно ли е да е направена лоша центровка.
- dani_94
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Пич, като те слушам, почвам вече да се дразня...
Тук няма такива умници като теб, и затова не ходи до Карлово, а си иди в многото сервизи в Пловдив, да ти удерат 16 кожи от гърба и пак да ни дойдеш на дедовия, защото не са могли да ти оправят колата...
Повече нямам думи за теб... Ходи кадето знаеш...
Тук няма такива умници като теб, и затова не ходи до Карлово, а си иди в многото сервизи в Пловдив, да ти удерат 16 кожи от гърба и пак да ни дойдеш на дедовия, защото не са могли да ти оправят колата...
Повече нямам думи за теб... Ходи кадето знаеш...
ходих в три сервиза в пловдив:първиа е само за дизелови двиг
ходих в три сервиза в пловдив:първиа е само за дизелови двигатели;вториа за ремонт на турбини;третиа за диагностика,стенд!и в трите ми казаха едно и сащо,че трябва да се свали турбината и да се почисти.искат ми 250лв,това нормално ли е!!!!!!!!
Върни се в “Дизелови агрегати”