дросел клапа- моторчето на празния ход
-
- Автомобил:
- Двигател:
днес ходих при тия пичове зад "експо" и още когато ми е погледнаха и ми казаха че ги правили и струвало 150 лв заслужаха ли си и вазможни ли да ги правят. Защото в vw ми казаха че неможело или просто не им се занимаваше с моита троика зашто незнам мое мнение или е така ама маи на по старите коли не обртъщат много внимание . и още нещо нормално ли е да ми вземат 25 лв уж за диагностика която не видях да ми направят тези от "експо" нече нещо ги плюя просто питам
- LILO&STICH
- ябълката на раздора
- Автомобил:
- Двигател:
-
- Автомобил:
- Двигател:
и ас си мисля че може само парите да ми вземт и то само за някво си нагаждане което само един бог знае колко ще трае трябва да по обикалям още моргите защото само на две места сам срещнал за са от близо двайсетина морги явно са по голяма рядкос или не се задържат
пс: иначе някои може ли да ми каже поне в рамките на кви пари да го търся втора рака и колко би струвало в германия
пс: иначе някои може ли да ми каже поне в рамките на кви пари да го търся втора рака и колко би струвало в германия
-
- Автомобил: Golf 3
- Двигател: AEE 1996
vih_grup написа:ама моя не се маха отделно от клапата явно твоя е от по стария модел които в тва отношение е явно по добър понеже може да се смени независимо от клапата[/url]
Абе "vih_grup" ти ебаваш ли се с форума ?

Не стига, че си много зле с правописа/елементарните правила се изучават от първи до трети клас в училище/, но явно не можеш и да четеш.
1.Не търсиш с търсачката.
2.Нечетеш какво са написали много други по грамотни колеги от тебе и мене.Нямаше да разсъждаваш какъв инжекцион е АЕЕ.Този който ти е казал, че е моно инжекция, му тегли една хубава нашенска!!!Честито за новия двигател!!!
3.НЕ ЧЕТЕШ И ОТГОВОРИТЕ ПО СОБСТВЕНАТА СИ ТЕМА!!!!!
След като си решил отново да откриваш топлата вода, чупи си главата.

Поне затвори темата да не си губят времето други колеги!
-
- Автомобил: Golf 3
- Двигател: AEE 1996

Регистриран:04 Мар 2006
Местожителство: Хасково
VW Polo 1996
1.4MPI AEX Пуснато на: Нед Окт 14, 2007 3:13 Заглавие: Почистене на дроселова клапа !
Отваряй, чети и се замисли над критиката ми !!!
Не забравяй да споделиш крайния резултат!!!

-
- Автомобил:
- Двигател:
abe kolega ti mai ne 4ete6 kazah 4e tova sam go pravil ve4e
Последна промяна от LILO&STICH на Чет 11 юни 2009 8:05, променено общо 1 път.
Причина: кирилица!
Причина: кирилица!
Върни се в “Golf, Vento, Jetta & Bora”