От няколко дни колата ми носи на ляво!Искам да попитам дали е възможно да от каретата защото чукат или от хидравликата!Извинявам се ако въпроса изглежда тъп!
Голфчето ми носи на ляво
-
sn00p_dog
- Автомобил:
- Двигател:
Голфчето ми носи на ляво
Здравеите на всички!!!
От няколко дни колата ми носи на ляво!Искам да попитам дали е възможно да от каретата защото чукат или от хидравликата!Извинявам се ако въпроса изглежда тъп!
- kristianatanasov
- Автомобил:
- Двигател:
Re: Голфчето ми носи на ляво
sn00p_dog написа:Здравеите на всички!!!
Въпроса не е тъп...
провери дали гумите ти са напомпани еднакво,защото според това коя е по мека колата носи натам!!!
Пожелавам ти да е това....
-
sn00p_dog
- Автомобил:
- Двигател:
Re: Голфчето ми носи на ляво
Баце гумите съм ги проверил и за жалост не е от тях!!! 
-
sn00p_dog
- Автомобил:
- Двигател:
???
plamen032 написа:лошия вариант ХИДРАВЛИЧНА РЕЙКА
Кажи ми как мога да разбера дали от хидравличната рейка и къде се намира тя?Благодаря ти!И ако знаеш колко горе-долу ще ми струва ремонта!Айде че май станах нагъл!:)
steli написа:Аз имах същия проблем.Останах като гръмнат,когато гумаджията ми размени мястото на предните гуми и проблема изчезна.Ако гумите ти са с посока на въртене тоя номер няма как да стане
Не пречи да размениш местата на предните гуми(лява-дясна) или със
задните.Само за проба.Независимо дали са с посока-някоя от гумите може да е износена неправилно.
-
sn00p_dog
- Автомобил:
- Двигател:
Интересното...
Интересното е че като карам със 120-130 броблема го няма и си варви направо.Нямам никаква идея от къде идва проблем ама все повече ме навежда н хидравликата! 
- monstera
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
При мен чукаше каре и при потегляне завиаше сама на страната на повреденото каре. Въпреки, че ми казваха че не е от това, след смяната си тръгна напред. Щом каретата ти са повредени защо не вземеш да ги смениш, пък после ще търсиш други проблеми или може би чакаш да се счупят и колата да остане на място?
Върни се в “Golf, Vento, Jetta & Bora”