EDIT:
Автомобил от Германия
- ickatagolf
- Автомобил:
- Двигател:
Автомобил от Германия
Значи харесах си автомобил в Германия. Искам да попитам някой от вас знае ли от какво се нуждая за да го докарам (на ход) и колко ще излезнат допълнителните разходи (смисъл рег. номера; други документи ; прехвърляне)
EDIT:
Актуалната тема за докарване на кола от Германия

EDIT:
- Maki
- Автомобил:
- Двигател:
Re: Автомобил от Германия
ickatagolf написа:Значи харесах си автомобил в Германия. Искам да попитам някой от вас знае ли от какво се нуждая за да го докарам (на ход) и колко ще излезнат допълнителните разходи (смисъл рег. номера; други документи ; прехвърляне)
Искам да си излекувам кариеса,шести-горен-ляв!!!
Не че е голяма философия да докараш автомобил от Европа,ноо... с две думи ще си като "аганце",ако ти е за първи път.
Ще ти излезе по-скъпо отколкото да платиш на автовоз, а за нервите който ще изхабиш...
Съвета ми е - плати си и си стой на топло!
Все пак ти си знаеш и избора си е твой!
Успех и касмет с колцата!
- trunner
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
borislava написа:Bahama man написа:По-добре намери близък приятел или познат на който имаш доверие и се е занимавал с такива неща и да ти я докара
Това е най правилното решение и според мен
Точно така е! Винаги има риск, и то не малък! А конкретно на въпроса ти - точно преди година си докарах колата от гаража сам самичък. Слава Богу всичко мина перфектно макар че тръгнах сам, без група коли след които да карам, без втори шофьор и то насред зимата
! Та разходите ми бяха около 170 Евра за номера, 200 за нафта и останалите до 400 за винетки. На мен ми излезе 400 Евро, а имам познат който за 500 ти я докарва на платформа. Това е по-добрият вариант за мен, но всеки си решава. Успех!- Birdie
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Разходите са ти за транзитен номер 160 евро, пътя си го сметни в км спрямо разхода на колата (щото нали и Мюнхен и Хамбург все е Германия, ама разстоянието е + 700 км), винетка за Австрия и после тол таксите в Словения, Хърватска и Сърбия някакви дребни, малко шоколади за сръбските митничари и на двете граници
- горе долу толкова 400-500 евро....Ако ти се разхожда - отивай, ако те мързи намираш някой, но трябва да му имаш 100% доверие, а такива хора май не останаха вече 
Bahama man написа:Онзи ден едно момче където докарва коли от Австрия и Германия ми предложи ако искам след месец да отида с него да докараме коли, трябвало му шофьор за да земе още една кола, та ако ходи заминавам и аз...може да сменя Сеата
ами тогава и аз трябва да доида с вас да карам твоята
че ще ти е много трудно твоята и на твоя приятел едновременно да караш
между другото ickatagolf един мой приятел замина днес.
той също като теб си няма никаква престава за какво става дума ама тръгна
надявам се след 5 дена да ти дам отговор как е минало неговото пътуване
- Bahama man
- Автомобил: VW Polo 1998
- Двигател: AEF
da__buzz написа:Bahama man написа:Онзи ден едно момче където докарва коли от Австрия и Германия ми предложи ако искам след месец да отида с него да докараме коли, трябвало му шофьор за да земе още една кола, та ако ходи заминавам и аз...може да сменя Сеата
ами тогава и аз трябва да доида с вас да карам твоята![]()
че ще ти е много трудно твоята и на твоя приятел едновременно да караш
между другото ickatagolf един мой приятел замина днес.
той също като теб си няма никаква престава за какво става дума ама тръгна
надявам се след 5 дена да ти дам отговор как е минало неговото пътуване
Ние отиваме за 2 коли едната кара той другата аз това имах предвид
- vw_edition
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
- Stivi
- Автомобил:
- Двигател:
vw_edition написа:честно казано докарвал съм преди време не една и две коли и мога да ти дам съвет да не се занимаваш колега , нервите които ще изхабиш са страшно много и зависи от колата но на 60-70% от случаите ще ти излезне същата цена отколкото да ти я докарат
А пък недай си боже нещо да се строши-ще се видиш в такова приключение че нямам думи ! Така че ако си хазартен тип и ти е за тръпката давай смело но ако просто искаш да си докараш колата,остави го на някой друг !
- vw_edition
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Stivi написа:vw_edition написа:честно казано докарвал съм преди време не една и две коли и мога да ти дам съвет да не се занимаваш колега , нервите които ще изхабиш са страшно много и зависи от колата но на 60-70% от случаите ще ти излезне същата цена отколкото да ти я докарат
А пък недай си боже нещо да се строши-ще се видиш в такова приключение че нямам думи ! Така че ако си хазартен тип и ти е за тръпката давай смело но ако просто искаш да си докараш колата,остави го на някой друг !
абсолютно съм съгласен с колегата
Върни се в “Основен Volkswagen Форум”