двигателите на VW GOLF 3
двигателите на VW GOLF 3
Кой може да ми помогне в момента турса да си купа VW GOLF 3 GTI,о се чуда дали да е 16v или обикновен.Можете ли дами дадете характеристики на двата двигатела и какъв разхот дават съм ви много благодарен. ви много благодарен.
- chefito
- Автомобил:
- Двигател:
Разхода зависи от карането...
иначе и двата са 4 цилиндъра...ABF /150 коня/ e 16 винтилов и достааа достаааа вървежен....перка с 240.....2e и Ady /115 коня/ са идеално разтоварени 8 винтилови пълни инжекции....според мен, който и да вземеш е добра идея....а разхода питаше...ами извънградско може и на 7 да падне ама градско го търси 10+....
пиши в търсачката....има мисля много много инфо
иначе и двата са 4 цилиндъра...ABF /150 коня/ e 16 винтилов и достааа достаааа вървежен....перка с 240.....2e и Ady /115 коня/ са идеално разтоварени 8 винтилови пълни инжекции....според мен, който и да вземеш е добра идея....а разхода питаше...ами извънградско може и на 7 да падне ама градско го търси 10+....
пиши в търсачката....има мисля много много инфо
- propparo
- Автомобил:
- Двигател:
Ако търсиш евтина и надеждна бегачка,с нескъпа за възможностите си поддръжка и разход на гориво,точно ABF-а е идеалния вариант колега.Ако държиш да е Голф де.Разликата в горенето на 115 и 150 к.с. е главно в града и не е фрапираща,а удоволствието от карането на 16V е голямо и си струва.Консумативите не са скъпи,въобще аз лично не виждам нищо фрапиращо в поддръжката на такава кола.
-
- Автомобил:
- Двигател:
Върни се в “Golf, Vento, Jetta & Bora”