Само да обясна нещо аз не карам из улиците на София карам само на полигона и пред моя блок.
За Лада клуба ме изгониха защото стана един голям скандал в tuning.bg заради едно мое изказване в което един тъпак говореше глупости за руските коли и едно друго мое изказване дето един разправаше,че Fiat Tipo било по-добро от VW Golf 3 и заради тези изказвания ме изгониха защото съм бил опетнил името на клуба и така.
Привет и от мен! (Нов потребител)
Правила на форума
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
- CellNet ™
- Sheriff
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Meти написа:Само да обясна нещо аз не карам из улиците на София карам само на полигона и пред моя блок.
За Лада клуба ме изгониха защото стана един голям скандал в tuning.bg заради едно мое изказване в което един тъпак говореше глупости за руските коли и едно друго мое изказване дето един разправаше,че Fiat Tipo било по-добро от VW Golf 3 и заради тези изказвания ме изгониха защото съм бил опетнил името на клуба и така.
Колега в този форум избягваме сравнения коя от коя кола е по добра и разни други безсмислени спорове,
до този момент колегите от клуба са се доказали с коректност, честност и сдържаност така че ще се радваме да си един от нас

Добре дошъл

http://forum.ladaclub-bg.com/viewtopic.php?t=2660&start=0
Eто защо беше изгонен...Поздрави на членовете на VW Клуб България, от членовете на Лада Клуб България. Drunk
Eто защо беше изгонен...Поздрави на членовете на VW Клуб България, от членовете на Лада Клуб България. Drunk
- ACCELERATOR
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Не съм много запознат с проблема, но ако сте го изгонили само защото се е вързал на този недорасъл пубер snoopdog от тунинг-форума - мисля че няма нужда...
Не съм влизал в лада-форума, и не знам какво е поведението на Мети там, но ако причината да го изгоните е заяждането му със snoopdog в друг форум - не мисля че сте прави, защото той откровено го предизвиква, а Мети е на 17 все пак - нормално е да му се връзва.
Това е все едно да го изключите, защото е напсувал шофьор на маршрутка, и по този начин ви е изложил клуба
Както и да е - тук във VW форума не толерираме подобен език, но и не мисля, че някой би го предизвикал да го използва.

Не съм влизал в лада-форума, и не знам какво е поведението на Мети там, но ако причината да го изгоните е заяждането му със snoopdog в друг форум - не мисля че сте прави, защото той откровено го предизвиква, а Мети е на 17 все пак - нормално е да му се връзва.
Това е все едно да го изключите, защото е напсувал шофьор на маршрутка, и по този начин ви е изложил клуба

Както и да е - тук във VW форума не толерираме подобен език, но и не мисля, че някой би го предизвикал да го използва.
- 6utruknahunte
- Автомобил:
- Двигател:
- maistora_1
- Автомобил:
- Двигател:
Върни се в “ОФФ-Топик - други”