Клубари,
кажете си мнението за голф 3 комби
Кои двигатели си заслужават - все пак е по-тежка колата, сигурно ще трябва и по-мощен двигател
Как е като цяло колата - има ли си болежки и т.н.
Чудя се между голф 3 комби и венто, според вас кое е по-добро за нашите пътища?
Golf 3 комби - кажете си мнението
- landwarrior
- Автомобил:
- Двигател:
Re: Golf 3 комби - кажете си мнението
аз лично предпочитам Г3 комби 1.9ТДИ като мотор
а относно решението м/у венто и Г3комби според мен зависи за кво е ти трябва колата ,иначе комбито си е комби а вентото си е голф с багажник
а относно решението м/у венто и Г3комби според мен зависи за кво е ти трябва колата ,иначе комбито си е комби а вентото си е голф с багажник

- ANNIHILATOR
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Как то питаш."Кажете си мнението"
Чесно казано на Г3 комби не ми харесва външния му вид.Ако не ти трябва комби съм за Венто.Но все пак някой хора си копуват колите за работа други за удоволствие а трети да се гаврят с тях.Аз съм повече за венто.Тук в нашия град има две Венто бордо едното е СДИ, а другото ГЛ направо като ги видя и ми се плаче!!!Не казвам че моята Г3 не ми пълни сърцето!!!Просто ако можех да си позволя да имам всички от семейство VW бих си ги позволил!!!
Чесно казано на Г3 комби не ми харесва външния му вид.Ако не ти трябва комби съм за Венто.Но все пак някой хора си копуват колите за работа други за удоволствие а трети да се гаврят с тях.Аз съм повече за венто.Тук в нашия град има две Венто бордо едното е СДИ, а другото ГЛ направо като ги видя и ми се плаче!!!Не казвам че моята Г3 не ми пълни сърцето!!!Просто ако можех да си позволя да имам всички от семейство VW бих си ги позволил!!!
-
- Автомобил:
- Двигател:
Карам Вариант 1.9 ТД от две години и съм очаровам. Икономичен и ужасно практичен. По принцим цялото семейство сме палаткажии и сега използваме една палатка по малко. Абе ходим си навсякъде със "спалнята" и "ремаркето". Лично аз вече само комби ще карам.
А що се отнася до проблемите, те са както на всички Гофчета - малко.
А що се отнася до проблемите, те са както на всички Гофчета - малко.
- Ice___Cool
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
- FELIPE
- Автомобил: VW Bora 2002
- Двигател: ASZ
Няма място за чудене, избора е един Венто(пък ако ще и TDI да е
).
Имал съм комби кола(в момента я кара баща ми) и от опит знам,че ако не пренасяш всеки ден обемисти товари е абсолютно непрактично-ако не махнеш завеската багажника е мн.неудобен за използване и хваща малко,ако я махнеш всичко е на показ и на седящите отзад(и не само) им е меко казано неудобно.
Според мен на една кола колкото багажника е по-разграничен от купето толкова по-добре..а пък ако багажника е с размерите на багажника на Венто тогава е направо супер.

Имал съм комби кола(в момента я кара баща ми) и от опит знам,че ако не пренасяш всеки ден обемисти товари е абсолютно непрактично-ако не махнеш завеската багажника е мн.неудобен за използване и хваща малко,ако я махнеш всичко е на показ и на седящите отзад(и не само) им е меко казано неудобно.
Според мен на една кола колкото багажника е по-разграничен от купето толкова по-добре..а пък ако багажника е с размерите на багажника на Венто тогава е направо супер.
- malogramoten
- Автомобил:
- Двигател:
Re: Golf 3 комби - кажете си мнението
rnayden написа:Клубари,
кажете си мнението за голф 3 комби
Кои двигатели си заслужават - все пак е по-тежка колата, сигурно ще трябва и по-мощен двигател
Как е като цяло колата - има ли си болежки и т.н.
Чудя се между голф 3 комби и венто, според вас кое е по-добро за нашите пътища?
Категорично съм за комби!!!
Имам такова 1,9 ТДИ и е суууупер!
При мен е сбъдната мечта , но всеки си има предпочитания!
изборът си е твой!
Само за сведение - гори ми 4,6 на дълго!
- evgenyh
- Автомобил: Seat Toledo
- Двигател: BSE 2005
Г3 комби има една страшна версия от мисля 96г. - "Yachting - Henry Lloyd" - много е яка, познава се по това, че предницата е като на Polo и Passat - по мое мнение най-яката предница на Г3. Има TDI и 1.6/100к.с. като и бензиновия мотор е добър. Води се GT, с клима, рекаро и джанти BBS, абе изобщо ако търсиш комби ТОЕА Е 

Върни се в “Golf, Vento, Jetta & Bora”