Винетки, срокът на годишните от 2007 изтече...
- Green_Madness
- Автомобил:
- Двигател:
- Mustang GT-R
- Автомобил:
- Двигател:
-
- Автомобил:
- Двигател:
Amorphiss написа:Баси еи сега направо със връзки взех предпоследната годишна винетка в Карлово . Бати и малоумниците на всякаде ми излизат с управданието ами съжаляваме свършиха годишните има само месечни и седмични , а шиб..те катаджии потриват ръце хитро и се радват че не съм свършили актоветемалоумници
Всеки ден зареждат пощите с винетки,и винетки има колко щеш.
Зареждането е според потреблението,не може в нашата поща да доставят 100000 бр. а дефакто сме 4000 човека.
пп.Жената е началник поща.
- Bahama man
- Автомобил: VW Polo 1998
- Двигател: AEF
shenko написа:Добре де аз миналата година Юни купих на Crafter'а К2 годишна и тя е валидна до края на годината, аз в такъв случай съм ощетен, не трябва ли и годишната да бъде от дата до дата?
Годишните не са от дата до дата като Гражданската Отговорност например.Аз още в началото на януари тая година си купих годишна винетка защото иначе е прецакня с тия месечни и седмични,пък и плюс това ако я вземеш годишната по късно както ти си направил пак е доста скапано...
- jetttlii
- Автомобил:
- Двигател:
да, но старата винетка беше до 31.01.2008, ти за 2008 си я взел началото на януари, но си на далавера само ако не си имал годишна винетка за 2007Bahama man написа:shenko написа:Добре де аз миналата година Юни купих на Crafter'а К2 годишна и тя е валидна до края на годината, аз в такъв случай съм ощетен, не трябва ли и годишната да бъде от дата до дата?
Годишните не са от дата до дата като Гражданската Отговорност например.Аз още в началото на януари тая година си купих годишна винетка защото иначе е прецакня с тия месечни и седмични,пък и плюс това ако я вземеш годишната по късно както ти си направил пак е доста скапано...

Върни се в “Основен Volkswagen Форум”