Странен шум - при намаляне към 20 км.ч

Техническа и сервизна информация за Golf, Vento, Jetta и Bora
Потребителски аватар
silent
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот silent » Вто 11 окт 2005 17:05

Miki написа:Абсолютно същата история е и на моя Пасат. И не е от гумите, защото смених 3 комплекта. Не е и от лагери - задните ги смених и от двете страни, а предните са здрави. Най-добре се чува около 30 до към 15-20 км/ч.

И аз.............и аз така........не знам защо и къде да търся проблема ако въобще е проблем...... Някакво глухо бучене при много малка скорост после към 25-30км изчезва мистериозно...........Чувам го отпред.......като че ли......

Потребителски аватар
Bobo
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот Bobo » Вто 11 окт 2005 17:23

За сега няма да пипам нищо :!:

Потребителски аватар
ANNIHILATOR
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот ANNIHILATOR » Вто 11 окт 2005 22:24

Бих ви препоръчал да се позаслушате малко повече.Аз така като ми смениха амортисьорите. по черен път все чувах едно тропане.След доста заслушване се усетих че е някаде из коша към двигателя.Като ходих при моя човек дето сменя амортисьорите, ми каза че много съм се заслушвал.Накрая открих проблема.Тубата за водата за чистачките се клатеше и тропаше.Никой не постави под въпрос предни лагери.А и има един шум които е нормален.Получава се от въртенето на колелата и по-конкретно дясното тъй като асвалта от края винаги е по-груб и се получават повече шумотевици.

Върни се в “Golf, Vento, Jetta & Bora”