Колан
- georgipass
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
- lyubobg
- Автомобил:
- Двигател:
didodi написа:Какво напривихте бе момчета, спокйно , полицията няма да глобява ако някой си признае че не го слага (колана) . Сигурен съм че 1/3 от форума не го слагат и свестят бясно по пътищтата вечни на България!!!
Почти всички приятели (улични състезатели) незнаят че имат такава екстра
е да се надяваме, че който е гласувал не е излъгал

бтв:мнооо ме кефи аватара ти

- MartonDjitzu
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
- vaskoto1
- майстор Падна ли ми!
- Автомобил:
- Двигател:
Nova написа:Винаги го слагам, дори при припаркиране както каза колегата. Некомфортно ми е без него колкото и странно на звучи.
мдам..
мене ме научиха немците като попребивавах там мъничко...
щом чух за глобите и почнах да се загащвам редовно и така свикнах че сега ако не го сложа направо чуствам дискомфорт яко.
- georgipass
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
- brabus
- R-циклопедист на VW
- Автомобил: Golf II GTI PB A4 Avant 1.8 TQ
- Двигател: 1991 2003
- Контакти:
Колан слагам абсолютно винаги, може и за двеста метра да трябва да се предвижа. Казвам ви, че е много полезно нещо и не може да се оцени докато не ти потрябва.
Преди около 8 год. имам търкаляне през врати, таван и остана на другите врати. Верно, че не беше с голяма скорост, бях с колан и единствената последица - бях порязан на ръката от стъкла от предния прозорец, през който излязох. Нямах други травми. Ако бях без него не знам как щеш да ми бъде врата.
Повярвайте колана върши работа и не е приумица на ченгетата.
Преди около 8 год. имам търкаляне през врати, таван и остана на другите врати. Верно, че не беше с голяма скорост, бях с колан и единствената последица - бях порязан на ръката от стъкла от предния прозорец, през който излязох. Нямах други травми. Ако бях без него не знам как щеш да ми бъде врата.
Повярвайте колана върши работа и не е приумица на ченгетата.
- Sunny
- Дезертьор
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Не виждам как ще ми стане дискомфортно ако не съм си сложил колана. Напротив много по-добре се чувствам, няма какво да те стяга и да ти убива, но след 2 акта за колани ща не ща се запасвам, че не останаха точки вече, но тъпите ченгета си пишат коланите в акта независимо дали си се закачил или не. При последното ми спиране дрОгаря милиционер ми разправя "за каране с превишена скорост и без предпазен колан ... бля бля бля..." а аз се откачих чак след като ме накара да слеза от колата. Такъв скандал му вдигнах на калъфа тъп че накрая направо ме изгониха без да пишат нищо (дай боже всеки път така)
абе не се свиква с колана така лесно, чак пък и навик да ти стене
: . Аз пробвах по едно време да го слагам, ама не мога да свикна и това е, а колко ми пречи, непрекъснато карам с една ръка, щото с другата си дърпам колана.... и това ако е безопасно
И наистина не виждам защо трябва да глобавят за това, като застрашаваш само себе си и по никакъв начин друг човек, а това си е твое право все пак

И наистина не виждам защо трябва да глобавят за това, като застрашаваш само себе си и по никакъв начин друг човек, а това си е твое право все пак

Върни се в “Основен Volkswagen Форум”