Потроших си пасатора.....................!
Правила на форума
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
- CoZmO
- Автомобил: Passat Golf Scirocco Allroad A6C4
- Двигател: PG EX EG BAU CAS AEL
- Контакти:
Спокойно колега. И аз на 20-ти декември сефтосах 2-ката ми. Една патка реши, че ще прави обратен завой в движение от дясната лента пък аз бях в лявата и я взех доста добре. Наистина с не повече от 40, но и при мен поразиите бяха много. Аз съм само с гражданска и ремонта ми ще излезе скромните 360 лв. а застрахователите ми дадоха 342 лв., така че ми останаха само чакането и нервите, но важното е, че само ламарините го отнесоха. Точно в този момент се радвах, че карах толкова бавно. 
- AmW
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Колега трябва много търпение в такива случай, аз за моита чаках 2 месеца и ми пушеше главата от разправии с тия моите застрахователи(Бул Инс) казват след 1 седмица е готова след тази 1 седмица казват още 1 и така 2 месеца ужас направо.А и като я взимаш(Дано да е скоро) си огледай амортесиорите на багажника и на капака да не са ги сменили с изпуснали
- boiko1
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
..................днес минах пред застрахователите,мисля че успешно,то ще си покаже.Отивам там казах че съм след шета,идва едно момче огледая,би и печат че е оправена след щета,дадох фактурата за разходите си и ми казаха да се обаждам да видя кога да си взема парите дет съм дал за ремонта................а аз си мислех че ще "боли" се едно съм на зъболекар....... 
Върни се в “ОФФ-Топик - други”