Аларма
- kokolino
- Автомобил:
- Двигател:
Аларма
Здравейте колеги имам проблем с алармата и искам да я сменя можете ли да ми кажете каде и колко ще ми струва.Мерси
- Snejoky
- R.I.P
- Автомобил:
- Двигател:
http://forum.vwclub.bg/viewtopic.php?t=2493
Не е задължително да се включва, като я чукнеш. Може да няма шоков датчик. И моята не се включва като я чукна, иначе си бачка. Такава си е алармата.
Не е задължително да се включва, като я чукнеш. Може да няма шоков датчик. И моята не се включва като я чукна, иначе си бачка. Такава си е алармата.
- L&R
- Автомобил: CCC
- Двигател:
- Контакти:
Re: Аларма
kokolino написа:Здравейте колеги имам проблем с алармата и искам да я сменя можете ли да ми кажете каде и колко ще ми струва.Мерси
клубните майстори също поставят аларми
- boiko1
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
paralesko написа:за пасат б4 аларма с шоков датчик и вдигаща стъклата и затваряща шибидаха ако са електрически+имобилаизер с труда ми излезе130лв ако офертата ти харесва мога да съдеиствам и да те свържа с момчето митко се казва .
.................и мойта е със същите екстри ама май при поставянето са ми изгорили един от интериорните датчици в купето,и сега понекой път задейства фабричната.............демек закл. с поставената аларма и след известно време започва да свири фабричната през клаксона,направо ужас съседите постоянно замерват с яйца колата

- kokolino
- Автомобил:
- Двигател:
Аларма
Смяна с нова това направих аз а и моята си беше старичка и сега сйм по-добре
-
- Автомобил:
- Двигател:
Доколкото знам вдигането на стъклата е от комфортмодула, а не от алармата- просто въпрос на свързване.paralesko написа:за пасат б4 аларма с шоков датчик и вдигаща стъклата и затваряща шибидаха ако са електрически+имобилаизер с труда ми излезе130лв ако офертата ти харесва мога да съдеиствам и да те свържа с момчето митко се казва .