Колеги, какво ще кажете по поставения въпрос? Моята се включва често, загрява си за 5-7 километра до 90 градуса, и като я понатисна малко колата или като спра на място минава средата и на 92 се включва перката, поработи си и се изключи и после пак така.
Някои колеги с други марки коли (хонда, пежо и др.) казват че видите ли, това било проблем - щом сега зимата ми включвала перката, лятото какво ли щяло да стане. Аз като я карах лятото, пак така си работеше, няма разлика освен че лятото по-бързо стига 90 градуса. Аз не мисля че е проблем но кажете и вие вашето мнение
Включват ли ви се перките за охлаждане често през зимата?
- slavi tsvetkov
- Автомобил: 2023 VW TIGUAN ELEGANCE
- Двигател: 2023
- Контакти:
- Жоро Делчев
- BBS Collector
- Автомобил: Golf GTI16V
- Двигател: ABF 1994
-
- Автомобил:
- Двигател:
Зависи
На моя Голф не съм му чувал перката през зимата.
Лятото стрелката не мърда от средата.
Не знам дали е толкова добро охлаждането или датчика е по-малко чувствителен.
На предишните ми две, особенно на Ауди 100 бучеше при всяко спиране. А По-предишната Пасат В3 си е направо легенда с това охлаждане - нали няма решетка отпред
Лятото стрелката не мърда от средата.
Не знам дали е толкова добро охлаждането или датчика е по-малко чувствителен.
На предишните ми две, особенно на Ауди 100 бучеше при всяко спиране. А По-предишната Пасат В3 си е направо легенда с това охлаждане - нали няма решетка отпред
Re: Включват ли ви се перките за охлаждане често през зимата
Damian01 написа:Колеги, какво ще кажете по поставения въпрос? Моята се включва често, загрява си за 5-7 километра до 90 градуса, и като я понатисна малко колата или като спра на място минава средата и на 92 се включва перката, поработи си и се изключи и после пак така.
Някои колеги с други марки коли (хонда, пежо и др.) казват че видите ли, това било проблем - щом сега зимата ми включвала перката, лятото какво ли щяло да стане. Аз като я карах лятото, пак така си работеше, няма разлика освен че лятото по-бързо стига 90 градуса. Аз не мисля че е проблем но кажете и вие вашето мнение
Хич не ги слушай и мойта се включва бързо и си върти така трябва да е-на другите,които не им се включва имат проблем

-
- Автомобил:
- Двигател:
Не е точно така
Ако ти се включва перката на извънградско не е нормално.
Върни се в “Golf, Vento, Jetta & Bora”