От 4 години съм непушач и много се гордея, отказах ги от раз и до момента една цигара не съм запалил, дори и ме блазнат, даже ги ненавиждам
Към пушачите:
Откажете ги, много е хубаво да се осводиш от едни лайна и най важното, че дишаш свободно
Помислете си само, какво е да хвърляш всеки ден по 5лв в кофата за боклук, ами на месец, ами на година............ изчислете колко пари са:!:
Пожелавам Ви , да се преборите с тази смрат
Успех

.... и ми изтриха мненията. Сега очаквам да ме обвинят в пропаганда, д*ба. Писах, пиша и ще пиша в тази тема. Да, пуша, сега пуша и пиша, нещо проблем
За тези, които не знаят за лайната и просто четат - не почвайте! Все пак, за да вкарам някаква мисъл в моето мнение, ще кажа, че много силно искам, след като отворя очи и след като целуна девойчето до мен, да го целуна пак, вместо филтъра..... SMOKING KILLS! Но пуша, и честно казано не знам кога ще спра, и за колегата от тия дни - да ти споделя брато, по-съм ловък в паленето на цигара, отколкото в занаята връзване на обувки.
Бате дори и да произвежда е нещо от сорта на 0.001 мг. И никакво уросяване. Свива кръвоносните съдове дори. Високо кръвно... Тия тука даже са писали че е токсичен...