проблем със километража
проблем със километража
проблем със километража.понякога когато колата е студена ,като дам на контакт километража започва да трепти,като я запаля и потегля нереагира.после пък започва да се вдига и стига до края.след това гася двигателя и се управя.
- Tinko
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Ами единственото нещо което знам за аудитата е, че хората си ги правят в сервизи то за това и форума е толкова пуст. Нищо лично срещу автомобила. При теб наи вероятно може някъде кабел да прекъсва.
Шефа ми има А4 2000г 1.8Т и циферблата на бордовия направо са му изгаснали половината редове....
Сори пич но не я уважавам тази кола, пак ти казвам нищо лично но просто не ми е по джоба.
Шефа ми има А4 2000г 1.8Т и циферблата на бордовия направо са му изгаснали половината редове....
Сори пич но не я уважавам тази кола, пак ти казвам нищо лично но просто не ми е по джоба.

- plachkov
- Автомобил: шкода рапид 2019
- Двигател: 1000
Градски телефона ми е 0898502189 и утре(днес 2.02.08) отивам да ми слагат неонови циферблати на километража при едни пичове.Ако искаш обади се и ела да ти погледнат колата.Не са сервиз на AUDI,но са едни от най отворените жичкаджии в града
Последна промяна от plachkov на Съб 02 фев 2008 1:42, променено общо 1 път.
Върни се в “Golf, Vento, Jetta & Bora”