Много ли са 6500лв за Seat Ibiza 1,9tdi 110 к.с. ?
- BAHKATA_TDi
- Автомобил:
- Двигател:
- Tinko
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
pechatara написа:колата иглежда супер,се пак е и дизел което дига цената според мен отиваш сас 6000лв и я зимаш и ще и се радваш много,но се пак тва е мнението на един човек които е луд точно по този модел на сеат аз лично имам 3 сеатчета от този модел и сам супер ама супер доволен
Бате тва да не ти е команреал та да вдига цената. стига глупости, помислете си за 7000 лв каква кола ще си купи човек.
Аз лично ще взема от 2001-ва на горе.

- BAHKATA_TDi
- Автомобил:
- Двигател:
Tinko написа:pechatara написа:колата иглежда супер,се пак е и дизел което дига цената според мен отиваш сас 6000лв и я зимаш и ще и се радваш много,но се пак тва е мнението на един човек които е луд точно по този модел на сеат аз лично имам 3 сеатчета от този модел и сам супер ама супер доволен
Бате тва да не ти е команреал та да вдига цената. стига глупости, помислете си за 7000 лв каква кола ще си купи човек.
Батка, водиме за 7000 лв да видим в какво превозно средство 2001 г . ще ме качиш?
- Tinko
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
BAHKATA_TDi написа:Tinko написа:pechatara написа:колата иглежда супер,се пак е и дизел което дига цената според мен отиваш сас 6000лв и я зимаш и ще и се радваш много,но се пак тва е мнението на един човек които е луд точно по този модел на сеат аз лично имам 3 сеатчета от този модел и сам супер ама супер доволен
Батка, водиме за 7000 лв да видим в какво превозно средство 2001 г . ще ме качиш?
Братле за тия пари ще ми докарат не човешка четворка.
Стига глупости в кой свят живеете и аз имам стара кошница но от догодина кат влезне данъка за еврото всички го духаме не го ли разбрахте още. Тази кола тогава ще е 3000 лв. Ще се убедите сами след време....

- BAHKATA_TDi
- Автомобил:
- Двигател:
Tinko написа:BAHKATA_TDi написа:Tinko написа:pechatara написа:колата иглежда супер,се пак е и дизел което дига цената според мен отиваш сас 6000лв и я зимаш и ще и се радваш много,но се пак тва е мнението на един човек които е луд точно по този модел на сеат аз лично имам 3 сеатчета от този модел и сам супер ама супер доволен
Ако съм те разбрал правилно за 7000 лв ще ми дократ след 2001г "нечовешка четворка"! Не разбрах само за Голф "четворка" ли ми говориш или за Лада "четворка"...
- Tinko
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
BAHKATA_TDi написа:Tinko написа:BAHKATA_TDi написа:Tinko написа:pechatara написа:колата иглежда супер,се пак е и дизел което дига цената според мен отиваш сас 6000лв и я зимаш и ще и се радваш много,но се пак тва е мнението на един човек които е луд точно по този модел на сеат аз лично имам 3 сеатчета от този модел и сам супер ама супер доволен
Ако съм те разбрал правилно за 7000 лв ще ми дократ след 2001г "нечовешка четворка"! Не разбрах само за Голф "четворка" ли ми говориш или за Лада "четворка"...
Ами ако се чувстваш във форума на лада. Принцип кат се каже ч-ка е ясно за какво става на въпрос.
Върни се в “Основен Volkswagen Форум”