Явно се налага тея дни да се заредя с винетка ,пак

dxd написа:shenko написа:Добре де аз миналата година Юни купих на Crafter'а К2 годишна и тя е валидна до края на годината, аз в такъв случай съм ощетен, не трябва ли и годишната да бъде от дата до дата?
Че кой та е карал да си я купуваш Юни сам си се прецакал
shenko написа:dxd написа:shenko написа:Добре де аз миналата година Юни купих на Crafter'а К2 годишна и тя е валидна до края на годината, аз в такъв случай съм ощетен, не трябва ли и годишната да бъде от дата до дата?
Не съм се прекарал, даже 40 лв съм на далавера ако си взимах месечни, тя беше 90лв а годишната 500лв
dxd написа:shenko написа:dxd написа:shenko написа:Добре де аз миналата година Юни купих на Crafter'а К2 годишна и тя е валидна до края на годината, аз в такъв случай съм ощетен, не трябва ли и годишната да бъде от дата до дата?
Не съм се прекарал, даже 40 лв съм на далавера ако си взимах месечни, тя беше 90лв а годишната 500лв
Сега като му вземеш от тоя месец годишна и ще си още по-на далавера![]()
boi4eto написа:trunner написа:Най-лошото в цялата работа с винетките е, че не знаем за какво си даваме парите! За безбройните дупки ли, за непочистените отводнителни канавки ли, за неоформените банкети ли, за неясните табели ли... за какво?
Колега, ти само в Силистра ли караш?
trunner написа:boi4eto написа:trunner написа:Най-лошото в цялата работа с винетките е, че не знаем за какво си даваме парите! За безбройните дупки ли, за непочистените отводнителни канавки ли, за неоформените банкети ли, за неясните табели ли... за какво?
Колега, ти само в Силистра ли караш?
Ако карам само в Силистра дали ще ми трябва винетка![]()
Из цяла БГ карам и почти навсякъде пътищата са под всякаква критика, има изключения разбира се, но в процентно съотношение картинката е жалка!
Върни се в “Основен Volkswagen Форум”
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 93 госта