сега влиза в графата ми "селска"

поне аз обичам изчистено, без никакви лепенки, дрънкулки, оцветявания и "тунинг" от илиенци
ReCaRo` написа:ще метна едно общо мнение за всичките коментари![]()
така това на снимката не е моята кола, избрах нея за модел защото нямах снимка на моята кола (интериора), на моята кола от гаража тапицерията на седалките е в черно и червено, таблото (километража и оборотомера светят в червено) скоростния лост е оригиналния (черния) волана не е този а е (Victor) и няма такива железарий да се виждат , и на мен ми прилича на селски тунинг но идеята ми беше да ми помогнете с някой савети как да го преправя че хем да е различно хем да нее селсно
п.с. мерси за мненията на никой не съм се обидил
Plumber написа:ReCaRo` написа:ще метна едно общо мнение за всичките коментари![]()
така това на снимката не е моята кола, избрах нея за модел защото нямах снимка на моята кола (интериора), на моята кола от гаража тапицерията на седалките е в черно и червено, таблото (километража и оборотомера светят в червено) скоростния лост е оригиналния (черния) волана не е този а е (Victor) и няма такива железарий да се виждат , и на мен ми прилича на селски тунинг но идеята ми беше да ми помогнете с някой савети как да го преправя че хем да е различно хем да нее селсно
п.с. мерси за мненията на никой не съм се обидил
Ние не сме искали да те обиждаме.Мен лично ми се струва че на повечето колеги във форума си им харесва заводския изчистен дизайн.
kaiser666 написа:Бате,защо пускаш тема? Прави каквото искаш,важното е на теб да ти харесва.
Върни се в “ОФФ-Топик - други”
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 39 госта