Дайте съвет за интериор

Взаимопомощ, полезна информация и всичко, извън темата на останалите секции
assd
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот assd » Съб 02 фев 2008 0:21

не ми харесва- сложи си нормален волан, смени топката от скоростния лост и не боядисвай нищо и ще е екстра :)
сега влиза в графата ми "селска" :lol:
поне аз обичам изчистено, без никакви лепенки, дрънкулки, оцветявания и "тунинг" от илиенци

G60

Мнениеот G60 » Съб 02 фев 2008 0:36

Да бе,ми що не му кажете да си сложи волан от автобус? Кво му има на волана? А що се отнася до другите му идей ами оставете го човека да си направи колата както му харесва на него! На един му влязла в графата селски тунинг друг пък обичал изчистените работи на него пък така му харесва. Нали точно това е идеята на тунинг-а да бъдеш различен,да се открояваш от другите. Всеки си има право да прави с вещите си каквото иска :idea: А и мисля ,че когато е пускал темата е имал предвид не да получи критики а някои да му даде допълнителни идеи П.П. Не че съм фен на боядисването на пластмасите по таблото(най малкото като се надерат от употреба и после стават на гъз)

Потребителски аватар
ReCaRo`
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот ReCaRo` » Съб 02 фев 2008 9:44

ще метна едно общо мнение за всичките коментари :lol:

така това на снимката не е моята кола, избрах нея за модел защото нямах снимка на моята кола (интериора), на моята кола от гаража тапицерията на седалките е в черно и червено, таблото (километража и оборотомера светят в червено) скоростния лост е оригиналния (черния) волана не е този а е (Victor) и няма такива железарий да се виждат , и на мен ми прилича на селски тунинг но идеята ми беше да ми помогнете с някой савети как да го преправя че хем да е различно хем да нее селсно

п.с. мерси за мненията на никой не съм се обидил :wink:

Потребителски аватар
Plumber
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот Plumber » Съб 02 фев 2008 15:39

ReCaRo` написа:ще метна едно общо мнение за всичките коментари :lol:

така това на снимката не е моята кола, избрах нея за модел защото нямах снимка на моята кола (интериора), на моята кола от гаража тапицерията на седалките е в черно и червено, таблото (километража и оборотомера светят в червено) скоростния лост е оригиналния (черния) волана не е този а е (Victor) и няма такива железарий да се виждат , и на мен ми прилича на селски тунинг но идеята ми беше да ми помогнете с някой савети как да го преправя че хем да е различно хем да нее селсно

Ние не сме искали да те обиждаме.Мен лично ми се струва че на повечето колеги във форума си им харесва заводския изчистен дизайн.

Потребителски аватар
ReCaRo`
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот ReCaRo` » Съб 02 фев 2008 15:44

Plumber написа:
ReCaRo` написа:ще метна едно общо мнение за всичките коментари :lol:

Ние не сме искали да те обиждаме.Мен лично ми се струва че на повечето колеги във форума си им харесва заводския изчистен дизайн.

амм аз не съм казал че не ми харесва, нищо подобно просто малко промяна :wink:

Последна промяна от ReCaRo` на Съб 02 фев 2008 15:46, променено общо 1 път.

Потребителски аватар
kaiser666
Автомобил: Bmw E34
Двигател: M20B20

Мнениеот kaiser666 » Съб 02 фев 2008 15:44

Бате,защо пускаш тема? Прави каквото искаш,важното е на теб да ти харесва. :beer

Потребителски аватар
ReCaRo`
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот ReCaRo` » Съб 02 фев 2008 15:45

kaiser666 написа:Бате,защо пускаш тема? Прави каквото искаш,важното е на теб да ти харесва. :beer

и аз това се замислих, май няма смисЪл от нея :beer

Последна промяна от ReCaRo` на Нед 03 фев 2008 11:06, променено общо 1 път.

Потребителски аватар
CoZmO
Автомобил: Passat Golf Scirocco Allroad A6C4
Двигател: PG EX EG BAU CAS AEL
Контакти:

Мнениеот CoZmO » Нед 03 фев 2008 10:58

Аз пък ти предлагам да е така, ако ще правиш нещо въобще:

Изображение

Само забравих и топката да направя синя. ;-)

Потребителски аватар
ReCaRo`
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот ReCaRo` » Нед 03 фев 2008 11:06

CoZmO написа:Аз пък ти предлагам да е така, ако ще правиш нещо въобще:

Изображение

Само забравих и топката да направя синя. ;-)

дамм ето един колега който ме разбра какво мисля да направя , мерси колега харесва ми :beer

Потребителски аватар
Kuncavia
A.C.A.B.
Автомобил: Golf MK1 Cabrio
Двигател: 1600 cc
Контакти:

Re: Дайте съвет за интериор

Мнениеот Kuncavia » Сря 15 май 2013 9:37

Да използвам темата, може ли да ме посъветвате какъв плат да използвам за претапициране на вратите (без алкантара и кожа, която не е плат :mhihi ) Бяха се разлепили от едно пране, но в момента направо зейна на задната врата :banghead

Върни се в “ОФФ-Топик - други”