фланците за пипани вежди ли са правени или за сток ?
какво е Ет-то на джантите и колко са дебели съответно фланците ?
отпред отзад има ли разлика ?
Mk4 R32 look
Сега е малко болна тема че приятела ми нещо ме забави с купуването на бронята и стоповете но той така или иначе се връща 1 2 март , сега чакам колега от МадКолТУНИНГ да провери за едни форове ,фланците са полуготови само дупките трябва да се направят , гуми ще има в края на февруари 215 35 18, ако продам скутерчето ми ще си купя веднага окачване и огледалата! ПРОСТО Е ВЪПРОС НА ВРЕМЕ! Тъй като фланците отзад са 25мм а джантите 8j може и да направиме раздувки на калниците!
http://vbox7.com/play:5aa1be34
За съжаление тва е резултатът с 120 на павета в тир,квото и да кажете важното е 1 няма ми нещо ламарините ще се оправят!
За съжаление тва е резултатът с 120 на павета в тир,квото и да кажете важното е 1 няма ми нещо ламарините ще се оправят!
-
- Фотограф на VWClubFest
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
- Individual
- R.I.P
- Автомобил:
- Двигател:
Прати ми снимки и частите които ще слагаш ще ги сложа на 1стр !
Инаме верно тряя да ти хлопа да карш с толко на мен ми хлопа отдавна!
Vladko
единствено ме претеснява че скоро зех пари от каското а сега исам в оторизиран сервиз но незнам дали ще ми дадът възложително писмо при положение че преди месец зех пари! В сервиза ми каза до 1 месец си я прибираш но ще видим!
Инаме верно тряя да ти хлопа да карш с толко на мен ми хлопа отдавна!
Vladko
единствено ме претеснява че скоро зех пари от каското а сега исам в оторизиран сервиз но незнам дали ще ми дадът възложително писмо при положение че преди месец зех пари! В сервиза ми каза до 1 месец си я прибираш но ще видим!