Здравейте отдавна не сам посещавал форума тъй като смених колата но това което ще ви пусна не е от значение какво караш а как!
http://s78.photobucket.com/albums/j104/ ... edmess.flv

Моля Обърнете внимание
- Дашо
- Пернишки бек
- Автомобил:
- Двигател:
направено е много въздействащо.
Но аз съм имал неприятната възможност да гледам документални кадри на един шофьор на рейс дето беше катастрофирал и стъклата му бяха отрязали главата и други такива отвратии,като най-гадното беше това как едно дете 3ти клас е пресичало улицата и го беше сгазил камион-майка му стоеше отстрани и го оплакваше,а тялото небеше покрито-като се сетя и сега ми се обръщат червата
след като гледах това,доста време преосмислях моето поведение на пътя
Но аз съм имал неприятната възможност да гледам документални кадри на един шофьор на рейс дето беше катастрофирал и стъклата му бяха отрязали главата и други такива отвратии,като най-гадното беше това как едно дете 3ти клас е пресичало улицата и го беше сгазил камион-майка му стоеше отстрани и го оплакваше,а тялото небеше покрито-като се сетя и сега ми се обръщат червата

след като гледах това,доста време преосмислях моето поведение на пътя
-
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Ами колегата е прав че колкото и да го дъвчем найстина май остава само амортизация на клавиатуритите.
Всеки път се старая поведението ми на пътя да не се отклонява от нормалното,старая се да съм част от колегиалноста на пътя но един играч отбор не прави.
Трява ли да стане инцидент за да се променят нещата,за последната седмица щяха да ме ударят челно и какво ли не.
Всеки път се старая поведението ми на пътя да не се отклонява от нормалното,старая се да съм част от колегиалноста на пътя но един играч отбор не прави.
Трява ли да стане инцидент за да се променят нещата,за последната седмица щяха да ме ударят челно и какво ли не.
- juve
- Автомобил: Pasat B3-Seat Leon TDI
- Двигател: AAZ - ALH
Истината колеги е , че човек така или иначе се опитва и успява да забравя тези неща .... аз лично видях преди 2 години как едно момче за чиста глупост на 20 метра от болницата в Асеновград го удари кола от отсрещната колона на 50 метра от мен и направо му беше паднало едното око на асвалта : после всеки път като минавах от там му гледах некролога ...... после по рядко го гледах и накрая се сещам само в такива случаи ...... нещата избледняват , обаче който си кара като дивак то той си е дивак и едва ли тези неща могат да го променят - променя се само като му се случи ...та за търкането на клавиатурите е прав колегата 

- quattro^^
- Автомобил: audi a6 c5
- Двигател: AJL
juve написа:Истината колеги е , че човек така или иначе се опитва и успява да забравя тези неща .... аз лично видях преди 2 години как едно момче за чиста глупост на 20 метра от болницата в Асеновград го удари кола от отсрещната колона на 50 метра от мен и направо му беше паднало едното око на асвалта : после всеки път като минавах от там му гледах некролога ...... после по рядко го гледах и накрая се сещам само в такива случаи ...... нещата избледняват , обаче който си кара като дивак то той си е дивак и едва ли тези неща могат да го променят - променя се само като му се случи ...та за търкането на клавиатурите е прав колегата
Колега много си прав за жалост

-
- Автомобил:
- Двигател: AHF 2000
Re: Моля Обърнете внимание
gigaset написа:Здравейте отдавна не сам посещавал форума тъй като смених колата но това което ще ви пусна не е от значение какво караш а как!
http://s78.photobucket.com/albums/j104/ ... edmess.flv
За втори път го гледам, това клипче

Върни се в “Общи автомобилни дискусии”