niks76 написа:първо към модераторите:освен мнението на roadrunner което е много обективно,другите са направо объркващи-по добре ги изтриите
а сега по темата,ще задам няколко въпроса а колегата с питанката да си отговаря сам
готов ли си да мизерстваш?
да нямаш какво да ядеш и все пак да не краднеш?
да работиш каквото и да ти се предложи и то за жЪлти стотинки?
даваш ли си сметка как ще се издържат семеиството ти до първите ти приходи?(които не се знае кои месец ще са от престоя ти в 4ужбина)
и какво ще правиш ако се провалиш в странство?
пове4е няма да питам,но отговорите са показателни за вси4ки които си мислят 4е в 4ужбина ни 4акат с пита и мед
Ти пък откъде се извъди - бебе модератор!
Хората са си правили труда да помогнат на човека, всеки по свой начин, защо да се трият мненията им? И твоето ли да изтрият дето не знаеш че има буква Ч?
Относно Англия, по-горе казах : ако се ходи - само ЛЕГАЛНО, с работна виза, иначе наистина си обречен на мизерия.
Ще миеш чинии някъде до примала за единия наем.
Аз също по едно време си мислех да ходя нелегално да работя, но брат ми ме разубеди. Не ти е работа да фалшифицираш сертификати и други документи и като дойде проверка да го духаш.
Освен това фирмите които взимат нелегални работници са най-големите експлоататори и е много съмнително дали ще получаваш пари.
Помисли си пак, или си избери друга държава където българи работят легално без специални разрешения!