Мисля че става дума за мен.. Значе на моите фарове крушките са H7. Проблеми при монтажа никаквиMephistofel написа:Питане към колегата с FK Angel Eyes (и със сешоара)- с какъв стандарт крушки са фаровете и на какви проблеми мога да се натъкна при монтажа им?
Харесал съм си такива за моята тараляска и ми е любопитно.
Благодаря предварително!
FK Angel Eyes-съвет
- VW Golf VR6
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
- popyi
- Автомобил:
- Двигател:
VW Golf VR6 написа:Мисля че става дума за мен.. Значе на моите фарове крушките са H7. Проблеми при монтажа никаквиMephistofel написа:Питане към колегата с FK Angel Eyes (и със сешоара)- с какъв стандарт крушки са фаровете и на какви проблеми мога да се натъкна при монтажа им?
Харесал съм си такива за моята тараляска и ми е любопитно.
Благодаря предварително!
и аз съм със същите фарчета, много са добри
- VW Golf VR6
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
- VW Golf VR6
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Мога много ясно... значи крушките които са за осветяване на ринговете са като на мигачите на калниците и на габаритите от тези 5W-товите дето са без цокъл, дано да се сещаш за кво ти говоря. И се продават диоди със всякакви цветове за габарити просто ги слагаш...Ако нещо не разбра пиши ще обяснавам...aga написа:VW Golf VR6 написа:Има много ясно - слагаш вместо крушките диоди с какъвто цвят искаш...MyTpaTa написа:А има ли вариант кръгчетата да светят в друг цвят или са само жълти?
как става по точно това колега,можеш ли да ми обясниш?
VW Golf VR6 написа:Мога много ясно... значи крушките които са за осветяване на ринговете са като на мигачите на калниците и на габаритите от тези 5W-товите дето са без цокъл, дано да се сещаш за кво ти говоря. И се продават диоди със всякакви цветове за габарити просто ги слагаш...Ако нещо не разбра пиши ще обяснавам...aga написа:VW Golf VR6 написа:Има много ясно - слагаш вместо крушките диоди с какъвто цвят искаш...MyTpaTa написа:А има ли вариант кръгчетата да светят в друг цвят или са само жълти?
как става по точно това колега,можеш ли да ми обясниш?
значи е простичко,махаш обикновените слагаш ги диодните
- VW Golf VR6
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
- VW Golf VR6
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти: