Individual написа:Добре и на менми харесва ама от каде да си ги купяКато се има впредвид че с ebay не съм наясно!
Само с желание няма да стане, иска и пари а с пари всичко се постига

Stefan написа:Само с желание няма да стане, иска и пари а с пари всичко се постига
Може би просто още не е могъл да се ориентира в кой раздел да си постне темата. Никой не се е родил научен.group® написа:Passat_bs написа:Ти недей бърза да говориш, като още не си видял колата. Отдавна е почната да се прави, вече е с ФК ейнджъл+ ксенон, диодни стопове и други шукарии. Даже се продава, ако някой има интерес, във форума има обява.group® написа:а според мен е най-добре да сътвориш нещо и тогава да се обсъжда![]()
не че се съмнявам ... ама така с виртуални проекти ще се зарием
и аз исках на стария ми голф да му направя 100 неща ама така и не успях и излезна че само си говоря ... а и по-този ми голф колко неща искам още и даже някой съм заявил че ще правя, а дали ще успея ... ху ноус![]()
така че най добре ... дела
гледам си отдавна във форума та би трябвало да си забелязал че тази тема я има 1000 пъти![]()
Аз не съм казал, че колегата е несериозен или нещо такова, просто така не се прави ...
ох както и да е не ми се пише ...
Individual написа:Колеги колата отново се продава,защото и Хуана си продава голфаДайте да зарадвам някой с ново голфче и да взимам другото
Предложете цена,онзи ден смених съединител с маховик което е доста скъпо и с две думи колата вече няма никакви забележки,смених ги защото щях да си я оставям за себе си дори и решетка съм и поръчал,давам я със всичко както си е
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 68 госта